Sport

Neluțu Varga l-a interzis la CFR Cluj pe fotbalistul dorit de Adrian Mutu: „Știu că îl vrea, dar nu am fost eu de acord”

Patronul Neluțu Varga nu a vrut să-l transfere la CFR Cluj pe fotbalistul dorit de Adrian Mutu. Omul de afaceri a dezvăluit discuția cu antrenorul echipei sale.
26.02.2024 | 21:21
Nelutu Varga la interzis la CFR Cluj pe fotbalistul dorit de Adrian Mutu Stiu ca il vrea dar nu am fost eu de acord
Neluțu Varga l-a interzis la CFR Cluj pe jucătorul dorit de Adrian Mutu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a dezvăluit că Adrian Mutu l-a dorit pe Alexandru Albu la CFR Cluj. Mijlocașul este protagonistul unui scandal-monstru în această perioadă. Fotbalistul de 30 de ani a mers în club după înfrângerea echipei sale, scor 1-3 cu Poli Iași în Copou.

Neluțu Varga l-a interzis la CFR Cluj pe fotbalistul dorit de Adrian Mutu: „Știu că îl vrea, dar nu am fost eu de acord”

Alexandru Albu a intrat în ultimele luni de contract cu Rapid și poate negocia cu orice alt club. Inițial, s-a vorbit despre un interes al celor de la CFR Cluj pentru mijlocașul Rapidului. Mutarea s-ar fi putut materializa rapid, ținând cont de relațiile excelente de afaceri pe care le au Rapid și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a dezvăluit că Adrian Mutu, antrenorul lui CFR Cluj, l-a dorit pe Alexandru Albu în Gruia. Mai mult decât atât, finanțatorul a mărturisit că au existat discuții în acest sens. Doar că tot Neluțu Varga a fost cel care a împiedicat venirea lui Alexandru Albu la CFR Cluj.

”Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin deocamdată! Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

ADVERTISEMENT

Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a declarat Neluțu Varga, potrivit ProSport. În actuala stagiune, Alexandru Albu a adunat 28 de partide la Rapid, reușind doar o pasă decisivă.

Rămâne Alexandru Albu la Rapid? Anunțul lui Daniel Niculae

Alexandru Albu a fost titular în meciul cu Poli Iași, scor 1-3, în etapa a 27-a din SuperLiga. Mijlocașul de 30 de ani a jucat 76 de minute, fiind înlocuit în finalul partidei cu Jakub Hromada. După dezastrul din Copou, Alexandru Albu a mers în club alături de coechipierul Andrei Borza.

ADVERTISEMENT

Conducerea Rapidului a luat „foc” și i-a exclus pe cei doi fotbaliști din lot pe o perioadă nelimitată. De asemenea, cei doi jucători vor primi amenzi usturătoare. Rapid pornise negocierile cu Alexandru Albu pentru prelungirea contractului.

Rămâne de văzut dacă Alexandru Albu va continua și din vară la Rapid. Daniel Niculae, președintele Rapidului, a făcut declarații despre acest subiect. „Chiar nu trebuie să ne gândim la lucrul acesta. A greșit, a greșit destul de grav.

ADVERTISEMENT

Este o decizie pe care o vom lua ulterior. Avem jucători under foarte buni care au demonstrat”, a declarat Daniel Niculae la TV Digi Sport. Ajuns în iulie 2022 la Rapid, Alexandru Albu mai are contract în Giulești până pe 30 iunie 2024.

ADVERTISEMENT