Fotbal international

Neymar a comis-o la revenirea în Brazilia. Cum a reușit să-i înfurie pe fanii Selecao după eliminarea de la Cupa Mondială

Neymar i-a înfuriat pe fani la revenirea în Brazilia, după eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar. „Decarul” sud-americanilor a dat petrecere la Sao Paulo.
17.12.2022 | 17:36
Neymar a comiso la revenirea in Brazilia Cum a reusit sai infurie pe fanii Selecao dupa eliminarea de la Cupa Mondiala
Neymar a dat petrecere la Sao Paulo după revenirea în Brazilia. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Brazilia, principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale înainte de startul competiției, nu și-a respectat statutul și a fost eliminată în sferturile de finală de Croația la loviturile de departajare. Neymar a fost unul dintre cei mai afectați jucători ai naționalei Selecao, însă la revenirea în Brazilia, „decarul” a revenit la vechile obiceiuri.

Neymar a dat o petrecere la casa surorii sale din Sao Paulo la revenirea în Brazilia

Neymar a fost afectat după eliminarea surprinzătoare a Braziliei în faza sferturilor de finală la Campionatul Mondial. Superstarul lui PSG a izbucnit în plâns la finalul meciului cu Croația și a avut un mesaj amplu pe rețelele de socializare după eliminarea Braziliei, de la turneul final.

ADVERTISEMENT

La o săptămână de la eșecul Selecao, Neymar a apărut din nou pe primele pagini în Brazilia, însă motivele nu sunt legate de fotbal. Starul brazilian a organizat o petrecere mare la casa surorii sale, anunță Marca.

Deși a vrut să acopere foarte bine urmele și să evite eventualele scurgeri către mass-media, planul atacantului a eșuat. La petrecere a participat și Antony, coechipier la naționala Braziliei, dar și alte persoane publice, precum cântărețul Joao Gomes.

ADVERTISEMENT

Neymar, afectat de eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială din Qatar

Neymar a postat un amplu mesaj pe rețelele de socializare în care și-a exprimat regretul și suferința după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială. Autor a două goluri pentru Selecao în Qatar, Neymar a fost accidentat și nu a putut evolua în partidele cu Elveția și Camerun.

„Sunt distrus psihic. Aceasta a fost cu siguranță înfrângerea care m-a durut cel mai tare, care m-a paralizat timp de zece minute, care m-a făcut să mă prăbușesc și să plâng încontinuu. O să doară mult timp, din păcate.

ADVERTISEMENT

Am luptat până la final. De asta sunt mândru de coechipierii mei pentru că au dat dovadă de angajament și dăruire. Acest grup merita, noi meritam, Brazilia merita, dar nu aceasta a fost voia lui Dumnezeu.

A meritat fiecare sacrificiu făcut. Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat. Din păcate, nu am reușit. O să doară mult timp. Mulțumesc lui Dumnezeu, mi-a dat totul și nu mă pot plânge”, a fost mesajul lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Richarlison și-a tatuat chipul lui Neymar pe spate după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială

Richarlison a luat decizia, după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială, de a-și tatua chipul său, al lui Ronaldo Nazario și al lui Neymar.

Tatuajul lui Richarlison. Sursă foto: Instagram
Tatuajul lui Richarlison. Sursă foto: Instagram

Totuși, „decarul” naționalei Selecao i-a cerut lui Richarlison să șteargă tatuajul cu chipul său. Fotbalistul lui PSG a încetat să-l mai urmărească pe atacantul lui Tottenham pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, Neymar i-ar fi trimis aproximativ 30.000 de euro lui Richarlison pentru ca fotbalistul din Premier League să corecteze tatuajul cu chipul său.

ADVERTISEMENT