Sport

Neymar, din ce în ce mai aproape de plecarea de la PSG. Variantă surprinzătoare pentru starul brazilian

Neymar Jr. (30 de ani), starul lui Paris Saint-Germain ar putea să plece în această vară de pe Parc des Princes, fiind dorit în Premier League de Chelsea Londra.
25.06.2022 | 11:18
Neymar din ce in ce mai aproape de plecarea de la PSG Varianta surprinzatoare pentru starul brazilian
Neymar Jr. este evaluat conform Transfermarkt la 75 de milioane de euro. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Neymar Jr. mai are contract cu Paris Saint-Germain până în vara lui 2025, însă brazilianul ar putea să o părăsească în această vară pe campioana Franței.

Schimbare de strategie la PSG! Neymar marea victimă?

Noua politică impusă de directorul sportiv al parizienilor, Luis Campos, ar putea să ducă la plecarea lui Neymar de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii englezi de la Sky Sports anunță că Neymar ar putea să ajungă la Chelsea. Sud-americanul este la PSG deja de cinci ani când a venit de la Barcelona.

Conform „El Chiringuito”, Neymar ar putea reveni chiar pe Camp Nou. PSG i-ar fi stabilit deja un preț lui Neymar, care ar putea pleca de la Paris pentru 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Barcelona a refuzat propunerea, iar Xavi are în vizor un alt super jucător

FC Barcelona a întrerupt negocierile pentru Neymar, iar Xavi îl dorește cu insistență pe Robert Lewandowski. Principala problemă nu este prețul cerut pentru starul brazilian, ci salariul uriaș al acestuia.

Neymar Jr. are un salariu brut anual brut de 55.64 milioane de euro, iar agentul lui Neymar a explicat că brazilianul nu se gândește să plece de la PSG.

ADVERTISEMENT

„Neymar are un vis: să câștige Champions League cu PSG. În ciuda tuturor zvonurilor privind o eventuală plecare, este foarte motivat și nu se va opri până când va îndeplini acest obiectiv. Evident că îi place proiectul de la PSG. Cu fiecare an, Nasser Al Khelaifi îmbunătățește echipa în toate zonele. Vor să aibă cei mai buni jucători la PSG.

Cred că Vinicius, Neymar, Antony și Paqueta vor fi starurile Braziliei la Cupa Mondială din Qatar”, a spus Wagner Ribeiro, într-un interviu pentru goal.com.

ADVERTISEMENT

Neymar Jr. a jucat în acest sezon la PSG 28 de meciuri și a reușit nu mai puțin de 13 goluri și opt pase decisive. Este evaluat conform Transfermart la 75 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT