Sport

S-a SPULBERAT Mitu(l) României la Roland Garros! Ce ÎNFRÎNGERE!

UPDATE 18:38 / După acest parcurs, Andreea Mitu va avea un salt impresionant în clasamentul WTA. Înaintea turneului românca a fost pe locul 100 în clasamentul WTA, iar după optimea din acest an,...
01.06.2015 | 18:25
Sa SPULBERAT Mitul Romaniei la Roland Garros Ce INFRINGERE
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:38 / După acest parcurs, Andreea Mitu va avea un salt impresionant în clasamentul WTA. Înaintea turneului românca a fost pe locul 100 în clasamentul WTA, iar după optimea din acest an, Mitu are asigurată poziţia 66 în clasament începînd de săptămîna viitoare

GAME, SET ŞI MECI ALISON VAN UYTVANCK, 6-1, 6-3! Belgianca a cîştigat clar meciul disputat împotriva Andreei Mitu. Alison a început perfect meciul şi şi-a adjudecat primul set după 22 de minute. Setul doi a fost decis la mingile de break, Andreea a ratat mai multe şanse, în timp ce Alison a convertit şansele de break pe care le-a avut. 

ADVERTISEMENT

3-5, GAME Van Uytvanck! Andreea ratează două mingi de break din păcate şi belgianca e la doar un game de sferturi.

3-4, GAME Mitu! Andreea nu se lasă şi se apropie la doar un game de Alison. Are nevoie de un break pentru a rămîne în meci

ADVERTISEMENT

2-4, GAME Van Uytvanck! Serviciu IMENS pentru belgiancă, care o ajută să încheie mai repede game-ul

2-3, BREAK Van Uytvanck! Alison profită de serviciul mai slab al româncei şi face break-ul. Are o şansă uriaşă pentru calificarea în sferturi acum

ADVERTISEMENT

2-2, GAME Van Uytvanck! Belgianca îşi face din nou cu emoţii serviciul! Andreea e mult mai prezentă în meci

2-1, GAME Mitu! Andreea serveşte bine, e mult mai curajoasă pe teren şi asta se vede şi pe tabelă

ADVERTISEMENT

1-1, GAME Van Uytvanck! Andreea ratează din păcate 4 mingi de break şi iroseşte o şansă bună de a se distanţa

1-0, GAME Mitu! Andreea începe bine setul, cu atitudine pozitivă. Trebuie să uite primul set

START în setul secund cu Mitu la serviciu

SET 1-6, Van Uytvanck! Belgianca a dominat autoritar primul set, a servit perfect şi i-a lăsat puţine şanse Andreei Mitu! Nu e încă totul jucat şi românca poate reveni în meci ca şi în turul doi cînd a jucat împotriva Karolinei Pliskova.

1-5, GAME Mitu! Andreea face, în sfîrşit, un game de serviciu foarte bun şi reduce din handicap în primul set. E greu să mai emită pretenţii în primul set, însă.

0-5, GAME Van Uytvanck! Au trecut doar 16 minute de la startul meciului şi belgianca are 5-0. A servit perfect şi a profitat de absolut toate greşelile Andreei.

rvg

0-4, BREAK Van Uytvanck! Alison este stăpînă pe ea şi a returnat incomod pe serviciul Andreei. Mitu încă nu a intrat în meci, sperăm să revină, să se deplaseze mai bine în teren şi să nu mai rişte atît de mult.

0-3, GAME Van Uytvanck! Belgianca are începutul perfect. Greşeşte puţin şi serveşte foarte bine

0-2, BREAK Van Uytvanck! Alison returnează foarte bine şi pare mai conectată la meci decît Andreea în debut

0-1, GAME Van Uytvanck! Belgianca a început bine meciul, deşi Andreea Mitu i-a pus probleme pe serviciu

Start de meci cu Van Uytvanck la serviciu! 

UPDATE 1 iunie, ora 17:14 / Andreea Mitu şi Alison Van Uytvanck au intrat pe teren. Meciul poate fi urmărit LIVE pe FANATIK.RO.

LIVE VIDEO SURSA 1 MECIURILE DE LA ROLAND GARROS!!! VEZI MECIURILE ONLINE

………………

LIVE VIDEO SURSA 2 MECIURILE DE LA ROLAND GARROS!!! VEZI MECIURILE ONLINE

*********************************

UPDATE 22:08 / LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. S-a decis data şi ora de start a meciului din optimi dintre Andreea Mitu şi Alison Van Uytvanck. Va fi ultimul meci de luni, programat pe terenul 1, de la ora 18:00. 

**************************************

LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. Performanţă incredibilă pentru Andreea Mitu. Deşi era considerată de specialişti o victimă sigură încă din primele tururi, a reuşit să se califice în optimile de finală la Roland Garros, după victoria cu Francesca Schiavone. Performanţa româncei este foarte importantă, mai ales că italianca este o fostă cîştigătoare la Roland Garros.

VEZI VIDEO MAI JOS SI O GALERIE FOTO DE EXCEPTIE CU ANDREEA MITU, IN TIMPUL SI DUPA CALIFICAREA ISTORICA!!! CLICK PE POZE SUS PENTRU A LE VIZUALIZA – sursa foto. treizecizero.ro şi opentenis.ro

Andreea a izbucnit în lacrimi la finalul meciului! Vezi mai jos video emoţionant!

EXCLUSIV / REACŢIA LUI ILIE NĂSTASE DUPĂ VICTORIA ANDREEI MITU DE LA ROLAND GARROS!!!

Loading the player…

UPDATE 20:14 / Andreea Mitu a acordat un interviu pentru site-ul treizecizero.ro în care a spus ce înseamnă această calificare în optimi: 

despre Roland Garros 2015: “E abia prima oară cînd sînt acceptată direct pe tablou! Nu pot să zic că m-am aşteptat să ajung atît de departe, dar am venit cu toţii aici numai cu gînduri bune, cu multă energie, aşa că toată lumea din echipă e fericită. Dacă sînt prietenă cu celelalte jucătoare de la noi? Cu siguranţă, cum aş putea să nu fiu? Sînt probabil mai apropiată de Alexandra, pentru că ne-am antrenat mai mult împreună în urmă cu cîţiva ani. Am încercat să jucăm şi dublu de cîteva ori”

VEZI AICI TOTUL DESPRE ADVERSARA ANDREEI MITU DIN OPTIMI

despre jocul ei: “În mod sigur serviciul n-a fost un punct forte azi. Dar e bine că am reuşit să cîştig bazîndu-mă pe celelalte lovituri. Îmi place să lovesc cu forehandul, e cea mai bună opţiune a mea. Dar de regulă încerc să lovesc decisiv indiferent de lovitura folosită. Cred că jocul meu e potrivit pentru orice suprafaţă. Dar în România am crescut pe zgură. Cu siguranţă, dacă verificaţi, am rezultate mai bune pe zgură şi am cîştigat turnee pe zgură. Dar… îmi plac toate. Să aşteptăm sezonul de hard ca să vedem cum va fi”

despre meciul cu Schiavone: “Am încercat să-mi schimb un pic atitudinea azi faţă de meciul anterior, cînd n-am fost atît de pozitivă pe teren, am fost prea încărcată şi încordată. Am încercat să-mi îmbunătăţesc limbajul corpului şi să mă bucur un pic mai mult de moment. Francesca e mereu foarte energică, îi place să implice tribuna, ţipă, şi am încercat cumva să accept şi asta. Cred că la 5-5 în primul set şi-a pierdut un pic forţele, dar încă era în meci, era multă tensiune şi asta m-a ţinut conectată. După pauza lungă de toaletă pe care a luat-o am simţit-o în continuare fără puteri. E de două ori mai greu în astfel de situaţii. E greu să cîştigi, e greu şi să fii prezentă tot timpul în meci, să nu-ţi pierzi focusul. Pentru că o vezi, vezi că nu mai poate, dar asta face lucrurile mai grele pentru tine decît erau înainte”

POVESTEA EROINEI NOASTRE DE LA PARIS!!! FRATELE E FOTBALIST SI VREA SA JOACE LA STEAUA!!!

lacrimile de după meci: “M-a bătut pe spate, cred că mi-a zis good play!, dar eu plîngeam, nu mai ştiam de mine. Cumva, ea a reintrat în joc, şi de asta m-am temut cel mai mult. E foarte greu. Am pierdut game-ul ăla la 2-0, cînd am avut două mingi de break, mi se pare. Dar efectiv mă scosese din ritm. Ştiam că trebuie să fiu activă, să fiu pozitivă şi să-mi fac jocul, dar o vedeam pe ea că nu mai joacă şi e foarte greu! Astea-s cele mai rele situaţii, ori să ştii că adversarul e accidentat, ori să o vezi că nu mai trage. Şi a început. La 3-1 s-au schimbat mingile, de la 3-2 la 4-3 ea a făcut două game-uri incredibile. Îmi venea să plîng, îmi venea să fac exact ca Zvonareva, să-mi pun prosopul pe cap şi să încep să plîng în hohote. Atît de neputincioasă mă simţeam. Şi apoi am avut eu două game-uri incredibile, de la 3-4 la 5-4. Nu mai ţin minte nimic din ele, ştiu că am dat în toate.  Mi-am zis: bagă serviciul ăla în teren. Repet, n-a mers deloc astăzi, asta este şi… mi-am zis să joc şi atît. Nu mai ţin minte scorul, nu mai ştiu cîte mingi de meci am avut, trei, patru. Două? Unde să mai dau, ce să mai fac?, îmi tot ziceam. Trebuie să fac punct neapărat, să fiu tot agresivă şi… am scos-o la capăt. Din nou. Azi am salutat publicul! Nu ştiam ce să fac. Începusem să tremur la sfîrşit şi nu ştiam… Îmi ziceam: e doar un meci, n-am cîştigat nimic, n-am cîştigat turneu, să mă arunc pe jos, să arunc cu rachetele, să ţopăi, ce să fac? Cred că trebuie să mă bucur puţin, zic. Să mă duc la antrenor, să nu mă duuuuc? Hai că mă duc. 

despre părinţi: I-am rugat să stea răsfiraţi prin tot stadionul, să-l lase pe Ionuţ (n.a. Gavrilă, preparatorul fizic) şi pe domnul Marcu în boxă. Au venit şi domnii de la Lotto, de la Head, l-am văzut şi pe domnul Ţiriac. A venit şi fratele meu, ieri. Pe mama o aud mereu. Poate să fie tribuna cît de plină şi să fie gălăgie, tot o aud. Dacă am greşit un punct…”

vroia să fie jurnalistă: “Am vrut să scriu, să am şi eu articol, dar… Citesc foarte mult în engleză. Nu suport să ascult muzică, mai ales la căşti. Mai bag nişte cuvinte din engleză şi cînd scriu, dar îmi place să învăţ limbi străine”

ce făcea anul trecut:Anul trecut, îţi şi spun, jucam tot pe terenul 2, cu Paszek, în primul tur de calificări. Ea a jucat foarte bine. Am ieşit de pe teren, am pierdut foarte dur, şi mi-am zis că eu nu mai joc tenis. După aia probabil jucam pe echipe, prin Germania sau Italia. Nu ştiu ce-am făcut după Roland Garros. Făceam bine, dar nu chiar aşa de bine ca acum”

SURSA: treizecizero.ro

UPDATE 16:05 / Andreea Mitu va evolua în optimile de finală împotriva sportivei din Belgia Alison Van Uytvanck, care a învins-o cu 6-4, 6-1 pe Kristina Mladenovic.

UPDATE 15:36 / Andreea Mitu a vorbit la conferinţa de presă despre victoria în faţa Francescăi Schiavone: “E o victorie uriaşă, sînt foarte fericită. Nici eu nu îmi explic acest rezultat”, a declarat Mitu. VEZI IMAGINEA DE ULTIMA ORA SUS IN GALERIE CLICK PE POZA!

LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. În turul următor, Andreea Mitu va juca împotriva învingătoarei dintre  Kristina Mladenovici, din Franţa, jucătoare care a eliminat-o în primul tur pe canadianca Eugenie Bouchard, şi belgianca Van Uytvanck.

Îşi dublează cîştigurile!

LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. Andreea Mitu nu a reuşit pînă acum nici o performanţă notabilă în tenis, aşa că nu se poate lăuda cu nişte cîştiguri prea mari din tenis. Pentru performanţa de la acest Mare Şlem, calificarea în optimile de finală, ea va fi recompensată cu o avere! Cei care ajung în această fază la Roland Garros sînt premiaţi cu 145.000 de euro!

LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. Acest premiu este cu puţin mai mare decît jumătate din toate cîştigurile româncei în carieră, care erau de 259.000 de dolari!

Urcare incredibilă în clasament

LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. Andreea Mitu ocupa la începutul turneului de la Paris locul 99, însă performanţa ei de la Roland Garros o va ajuta să urce considerabil. Victoria cu Francesca Schiavone o va duce pînă pe un incredibil loc 66, cea mai bună clasare din cariera româncei în vîrstă de 23 de ani.

LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. Cea mai bine clasată româncă este Simona Halep, care a căzut pe locul 4 după eliminarea prematură de la Marele Şlem disputat pe zgură.

Liber spre sferturi

LIVE VIDEO MITU OPTIMI ROLAND GARROS. Andreea Mitu va evolua, cel mai probabil, împotriva Kristinei Mladenovic, din Franţa. Posibila adversară este pe val la Roland Garros, după ce a reuşit în primul tur să o elimine pe Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 6. Pentru acest duel, Mladenovic trebuie să treacă de belgianca Alison Van Uytvanck.

ADVERTISEMENT