Sport

Nici galeria nu a mai suportat o nouă umilință a FCSB-ului împotriva lui Silkeborg: „Dacă fotbal nu jucați, de la Steaua să plecați”

Și galeria FCSB-ului s-a săturat să asiste la o nouă umilință a echipei în fața lui Silkeborg și fanii au scandat împotriva jucătorilor.
13.10.2022 | 23:34
Nici galeria nu a mai suportat o noua umilinta a FCSBului impotriva lui Silkeborg Daca fotbal nu jucati de la Steaua sa plecati
Nici galeria nu a mai suportat o nouă umilință a FCSB-ului împotriva lui Silkeborg
ADVERTISEMENT

După o oră din meciul de pe Arena Națională, FCSB se vedea condusă la trei goluri diferență, iar galeria nu a mai suportat și a început să îi apostrofeze pe elevii lui Nicolae Dică.

Nici galeria nu a mai suportat o nouă umilință a FCSB-ului împotriva lui Silkeborg

Galeria FCSB-ului și-a încurajat echipa timp de 60 de minute, însă după ce Silkeborg a înscris al treilea gol, nici aceștia nu au mai rezistat și au început să-i huiduie pe jucători.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Nicolae Dică au mai avut parte de un astfel de moment imediat după fluierul final al primei reprize, când fanii de la tribune au creat un adevărat cor de huiduieli și înjurături.

Mai mult decât atât, unii dintre fanii „roș-albaștrilor” au început să se bucure ironic la golurile marcate de danezi, mai ales cel de 5-0.

ADVERTISEMENT

Mulți suporteri au plecat după ce Silkeborg a înscris și golul cu numărul cinci, suporterii de la Peluza Nord părăsind spațiul în care stăteau, dar urmărind meciul de pe coridoarele Arenei Naționale.

FCSB a avut două ocazii mari de a marca în a doua repriză, însă David Miculescu și Darius Olaru au ratat. Tot David Miculescu a reușit să marcheze, însă arbitrul a considerat că mingea respinsă de un fotbalist al danezilor a fost de pe linia porții, deși reluările au arătat că fundașul lui Silkeborg a respins mingea din interiorul porții.

ADVERTISEMENT

„Suporterii sunt foarte importanți pentru noi!”

La conferința de presă înaintea meciului cu Silkeborg, Nicolae Dică a făcut un apel către suporteri să vină la stadion și să susțină echipa, vorbind și despre o revanșă pe care dorea să o ia în fața danezilor, mai ales după umilința din tur.

„Suporterii sunt foarte importanți pentru noi. Este normal să fie supărați după rezultatul din Danemarca, dar, pe de altă parte, am arătat în campionat că avem o altă față.

ADVERTISEMENT

Și în meciul de mâine vrem să arătăm atitudine și forță și de aceea îi rog pe suporteri să vină alături de noi. Avem mare nevoie de suporteri, dar nu numai de galerie, ci de toți oamenii care vin la meciuri pentru că împreună suntem mai puternici.

Analiza pe care am făcut-o îmi arată o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă, cu o așa posesie și dinamică pe faza ofensivă, agresivă, bine organizată. Nu au individualități, dar ca grup arată foarte bine”, spunea Dică.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,10 este cota pentru „X” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT