Sport

Nick Kyrgios ratează Roland Garros după ce a fost rănit în timpul unui jaf: ”Un accident ciudat”

Nick Kyrgios nu va putea juca în acest an la Roland Garros, după ce s-a rănit ușor la un picior în timp ce era jefuit în propria locuință.
18.05.2023 | 17:09
Nick Kyrgios rateaza Roland Garros dupa ce a fost ranit in timpul unui jaf Un accident ciudat
Nick Kyrgios nu va putea juca în acest an la Roland Garros, după ce s-a rănit ușor la un picior în timp ce era jefuit în propria locuință. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Australianul aflat pe locul 26 ATP nu a jucat niciun meci oficial în 2023, el fiind operat la genunchi la începutul anului. Excentricul jucător a avut performanțe excelente anul trecut când a jucat și prima finală de Grand Slam din carieră, la Wimbledon, pierdută în fața lui Novak Djokovic.

Accidentat în timpul unui jaf, Nick Kyrgios va absenta de la Roland Garros

Nick Kyrgios se vede nevoit să-și amâne revenirea în circuitul ATP, el devenind indisponibil pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros din cauza unei accidentări stupide la piciorul stâng în timpul unui jaf.

ADVERTISEMENT

Conform Reuters, australianul a fost fost victima unui jaf armat pe data de 1 mai la propria locuință din Canberra, iar accidentarea s-a produs în momentul în care a încercat să o ajute pe mama sa care țipa din cauza atacului.

Tenismenul în vârstă de 28 de ani s-a tăiat în partea partea laterală a piciorului stâng și astfel nu va putea fi prezent la turneul de la Paris, care se va desfășura în perioada 28 mai – 11 iunie. Atacatorii au reușit să fure mașina Tesla a lui Kyrgios.

ADVERTISEMENT

Mama finalistului de la Wimbledon ar fi fost ameninţată cu o armă de foc, a anunțat poliţia. Un bărbat a fost arestat în Canberra la scurt timp după ce Kyrgios a reuşit să localizeze automobilul care i-a fost furat.

Kyrgios, al doilea nume mare care nu merge la Roland Garros

Agentul lui Nick Kyrgios, Daniel Horsfall, a oferit mai multe detalii despre situația prin care trece jucătorul australian și a precizat că în urma acestui accident momentul revenirii sale s-a amânat pentru turneul de la Stuttgart, programat în perioada 12-18 iunie.

ADVERTISEMENT

”La 1 mai a avut loc un jaf armat la domiciliul său. Cu tot ceea ce se întâmpla, Nick s-a tăiat în partea partea laterală a piciorului stâng. Nu ştim cum. Acest lucru i-a cauzat o întârziere de două săptămâni și jumătate în pregătirea lui pentru Roland Garros. Dacă se mișcă pe teren, rana se poate deschide din nou.

Păcat, pentru că genunchiul lui, după operație, este fantastic. Era foarte bine înainte de acest accident. Forma fizică lui este la un nivel fantastic. Tocmai când am ajuns la ultimul punct al recuperării s-a întâmplat acest accident ciudat”, a declarat Horsfall.

ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios este al doilea mare nume care nu va fi prezent în acest an la Roland Garros. În urmă cu doar câteva zile, spaniolul Rafael Nadal, câștigător de 14 ori pe zgura pariziană, a anunțat că nu va putea juca la al doilea Grand Slam al anului, fiind nerefăcut după accidentarea de la Australian Open.

ADVERTISEMENT