Sport

Nicolae Dică, nervos după FCSB – Viking 1-2: „E un joc pe care nu trebuia să-l pierdem!”. A anunțat că Olaru va fi amendat

Nicolae Dică a fost nervos după înfrângerea FCSB-ului pe teren propriu cu Viking Stavanger, scor 1-2, în play-off-ul Conference League, însă își păstrează încrederea.
18.08.2022 | 23:54
Nicolae Dica nervos dupa FCSB  Viking 12 E un joc pe care nu trebuia sal pierdem A anuntat ca Olaru va fi amendat
Nicolae Dică, nervos după FCSB - Viking. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României consideră că FCSB poate întoarce rezultatul la meciul retur din Norvegia, în ciuda avantajului de un gol pe care nordicii îl au.

Nicolae Dică, nervos după FCSB – Viking

Nicolae Dică a fost nervos după înfrângerea suferită de FCSB împotriva lui Viking Stavanger, însă este încrezător că echipa sa va obține calificarea la meciul din Norvegia.

ADVERTISEMENT

„S-a întâmplat! E un joc pe care nu trebuia să-l pierdem. Din păcate, am pierdut pe niște goluri simple. Ei câte ocazii au avut, atâtea goluri au dat. Trebuia să fim mai concreți!

Știam că vom avea un retur greu, avem o șansă mai mică față de ei, dar cred că putem să întoarcem scorul.

ADVERTISEMENT

Am stat de vorbă cu jucătorii, i-am încurajat. Avem șansa noastră și vom încerca să facem tot ce putem pentru a câștiga”, și-a început Nicolae Dică discursul.

Darius Olaru va fi amendat pentru cartonașul galben primit în prelungiri

Pentru cartonașul galben pe care l-a primit în prelungirile meciului, Darius Olaru va fi amendat de Nicolae Dică, antrenorul fiind supărat pe el pentru că va indisponibil pentru meciul retur:

ADVERTISEMENT

„Nu contează, jucăm pe sintetic, pe pământ, pe iarbă, noi trebuie să câștigăm. Olaru o să primească o amendă pentru cartonașul galben din minutul 95. Nu știu dacă înainte se dădeau amenzi, dar acum se dau de când am venit eu”.

„Mie îmi place să promovez jucători tineri și am zis să încerc cu Pantea. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm meciul pentru fani, dar sperăm să facem un meci bun la retur și să-i facem bucuroși.

ADVERTISEMENT

Oricine va intra pe teren cu Botoșani, va trebui să dea totul pe teren pentru a câștiga. Trebuia să fim mai concreți la finalizare și vrem ca la meciul retur să avem tot atâtea ocazii, dar să marcăm”, a mai spus antrenorul vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT