Sport

Nicolae Dică, tensiune maximă înainte de Petrolul – FCSB, meciul care îi decide soarta. Cum s-a comportat la sosirea la stadion. Video

Meciul cu Petrolul Ploieşti ar putea să îi decidă soarta lui Nicolae Dică. Antrenorul este sub o mare presiune şi asta s-a văzut încă de când a ajuns la stadion.
09.10.2022 | 20:53
Nicolae Dica tensiune maxima inainte de Petrolul  FCSB meciul care ii decide soarta Cum sa comportat la sosirea la stadion Video
Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să şteargă impresia lăsată la Silkeborg, acolo unde a cedat cu 0-5, şi speră să obţină o victorie cu Petrolul care să o urce în clasamentul din SuperLiga. Meciul de pe “Ilie Oană” va fi în faţa unui public ostil, împotriva unei echipe foarte arţăgoase.

Nicolae Dică, tensiune maximă înainte de Petrolul – FCSB!

De acest meci ar putea depinde soarta lui Nicolae Dică la FCSB. FANATIK a anunţat că antrenorul a ajuns la capătul răbdării şi că ia în calcul să plece singur din cauza faptului că nu mai are nicio autoritate în faţa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul i-a făcut şi el reproşuri lui Nicolae Dică după umilinţa din Danemarca, astfel că relaţia dintre cei doi începe să se şubrezească. Situaţia tensionată a putut fi observată încă de când a ajuns autocarul FCSB la stadion.

Antrenorul celor de la FCSB, gânditor în autocar! A coborât ultimul

Nicolae Dică a fost surprins de imaginile filmate de reporterii FANATIK stând gânditor pe scaun în autocar până când toţi jucătorii şi staff-ul au coborât şi au intrat în stadion. Abia când a rămas singur, a coborât şi a mers spre vestiare.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Nicolae Dică a obţinut doar două victorii cu FCSB în campionat, echipa sa aflându-se în acest moment pe locul 14, doar CS Mioveni şi Chindia Târgovişte având mai puţine puncte decât roş-albaştrii.

Dică a vorbit pentru prima dată despre plecare: “Când nu are încredere patronul în ceea ce fac, ne despărţim prieteneşte”

La conferinţa de presă premergătoare meciului de la Ploieşti, Nicolae Dică a vorbit pentru prima dată despre eventuala plecare de la FCSB:

ADVERTISEMENT

“Nu avem nicio scuză cu Petrolul. Nu m-am gândit dacă este sau nu o posibilitate să plec dacă nu vom câştiga. În general nu prea mă odihnesc noaptea. Dorm o oră sau două. Se pare că nu i-am făcut pe băieţi să conştientizeze ce meci important este pentru ei.

Poţi să ai jucători foarte buni în antrenament şi în meciuri să joace slab. Cu mine este uşor să vorbeşti. Când nu are încredere patronul în ceea ce fac, ne despărţim prieteneşte. Am venit din pasiune şi din ambiţie la FCSB”, a spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a schimbat pe Toni Petrea cu Nicolae Dică după înfrângerea din etapa a doua, cu Rapid, scor 0-2. Noul antrenor a calificat echipa în grupele Conference League, însă rezultatele proaste din ultimul timp îi clatină serios scaunul.

  • 26 iulie este data la care a fost numit Nicolae Dică la FCSB
  • 2 victorii în SuperLiga a obţinut FCSB (Chindia şi FC Argeş)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT