Sport

Nicolae Dică a băgat rezervele cu UTA Arad! Vlad, în poartă după 7 luni la FCSB! Un mijlocaş a revenit după o accidentare. Fanatik confirmat

Nicolae Dică a ales o echipă experimentală pentru duelul cu UTA Arad din Cupa României. Andrei Vlad revine în poarta celor de la FCSB, aşa cum FANATIK a anunţat.
19.10.2022 | 20:16
Nicolae Dica a bagat rezervele cu UTA Arad Vlad in poarta dupa 7 luni la FCSB Un mijlocas a revenit dupa o accidentare Fanatik confirmat
Nicolae Dică trimite rezervele cu UTA Arad! Vlad, în poartă după 7 luni la FCSB! Un mijlocaş revine după o accidentare. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB joacă al doilea meci cu UTA Arad într-un interval de patru zile. După victoria cu 2-1 din campionat, roş-albaştrii se deplasează la Arad pentru duelul din Cupa României Betano, în prima etapă.

Nicolae Dică trimite rezervele cu UTA Arad! Cum arată echipa de start

Nicolae Dică a trimis o formulă experimentală la Arad, cu jucători care au evoluat mai puţin, unii dintre ei revenind în echipa de start a FCSB-ului după mai bine de 7 luni, fiind înlocuit de Ştefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Cum arată formula de start a FCSB-ului pentru meciul din Cupa Românei Betano: Vlad – Boboc, Haruţ, Bouhenna, Radunovic – Radaslavescu, Şut, Nikolov – Miculescu, Stoica, Oct. Popescu. Antrenor: Nicolae Dică

Andrei Vlad revine după 7 luni!

Andrei Vlad revine în poarta celor de la FCSB după 7 luni, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Ultimul meci în care a apărat poarta roş-albaştrilor a avut loc în luna martie, într-un duel cu FC Argeş, scor 0-1, unde a gafat decisiv.

ADVERTISEMENT

În apărare revine cuplul Haruţ şi Bouhenna, “celebru” după FCSB – Silkeborg 0-5. Cei doi au mai primit o şansă după ce au fost umiliţi de atacanţii danezi. Kusk, Helenius şi Jorgensen au fost ca pe bulevard.

Risto Radunovic revine în echipa de start! Adrian Şut, primul meci după două luni

Remarcăm revenirea în echipa de start a lui Risto Radunovic. Fundaşul muntenegrean a avut probleme medicale în ultima acţiune a naţionalei, cu Finlanda, şi a fost la tratament la “vraciul” Marijana Kovacevic. A revenit cu Petrolul, dar nu a rezistat mai mult de 45 de minute. Acum, este din nou în echipa de start. O nouă confirmare a informației pe care FANATIK v-o oferise încă de luni.

ADVERTISEMENT

În linia de mijloc revine după o lungă perioadă de timp Adrian Şut. S-a accidentat în meciul cu Dunajska Streda, în luna august, suferind o ruptură de ligament colateral extern. Închizătorul revine după mai bine de două luni de pauză.

Ianis Stoica şi Tavi Popescu, titulari în atac!

Atacul este unul tânăr, format din Miculescu, cel care revine la Arad după transferul la FCSB, Ianis Stoica şi Tavi Popescu, doi atacanţi complet ieşiţi din formă în actuala stagiune. Cei doi nu au niciun gol.

ADVERTISEMENT

Boban Nikolov, ultimul transfer al celor de la FCSB, intră pentru prima dată ca titular în echipa lui Nicolae Dică. El a mai prins minute în meciurile cu Argeş, Petrolul şi UTA Arad.

De la meciul din campionat cu UTA Arad, niciun titular al celor de la FCSB nu este în lotul roş-albaştrilor pentru deplasarea din Cupa României Betano. Echipa folosită de Nicolae Dică în campionat: Târnovanu – Creţu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma, Olaru, Coman – Omrani, Compagno.

  • 7 luni au trecut de la ultima prezenţă în tricoul roş-albaştrilor a lui Andrei Vlad
  • 1.700.000 de euro a plătit FCSB pentru David Miculescu

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT