Sport

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Andrei Vlad imediat după FCSB – UTA 2-1. Ce urmează pentru fostul „Messi” al portarilor. Exclusiv

Andrei Vlad, 23 de ani, portarul de la FCSB care nu a mai jucat într-un meci oficial de peste jumătate de an, revine ca titular pentru meciul de Cupă cu UTA, de la Arad.
17.10.2022 | 18:00
Gigi Becali a luat decizia in privinta lui Andrei Vlad imediat dupa FCSB  UTA 21 Ce urmeaza pentru fostul Messi al portarilor Exclusiv
Andrei Daniel Vlad dupa un gol primit in meciul de fotbal dintre FCSB si Farul Constanta, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 27 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB începe traseul din actuala ediție a Cupei României cu un meci în deplasare, la Arad, contra celor de la UTA. Întâlnirea vine la doar 3 zile după ce cele două echipe s-au întâlnit în SuperLiga, 2-1 la București pentru echipa lui Nicolae Dică.

Andrei Vlad va fi titular în UTA – FCSB, din Cupa României! Gigi Becali și Nicolae Dică au decis să lase la București toți titularii

La câteva minute după încheierea partidei de pe Arena Națională, Nicolae Dică declara la flash-interviu că FCSB va odihni mai mulți titulari pentru meciul de Cupă de la Arad, care se va disputa miercuri, 19 octombrie, ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, nu doar că Dică va lăsa la București mai mulți titulari. FCSB nu contează la Arad pe niciunul dintre jucătorii care au intrat din primul minut împotriva „Bătrânei Doamne” în campionat.

Prin urmare, Târnovanu, Crețu, Dawa, Tamm, Pantea, Olaru, Edjouma, Cordea, Omrani, Compagno și Florinel Coman vor fi menajați în meciul de Cupă. Totul în ideea de a fi proaspeți pentru partida cu Sepsi, 24 octombrie la Sf. Gheorghe, ultima a turului sezonului regulat. FCSB tocmai a urcat pe locul 7, după 3 victorii consecutive.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Gigi Becali și Nicolae Dică legată de strategia din Cupă vine cu o veste mare pentru Andrei Vlad. Fostul „Messi al portarilor”, cum îl alinta patronul, va reveni ca titular într-un meci oficial după 7 luni și 16 zile!

Andrei Vlad nu a mai prins niciun minut oficial la FCSB după gafa de la Pitești, din 3 martie 2022!

Andrei Vlad a pierdut poarta la FCSB după gafa din meciul cu FC Argeș, 0-1 la Pitești, pe 3 martie 2022, penultima etapă din sezonul regulat. În minutul 16 a scăpat mingea de sub control în propriul careu, iar Cristi Tănase i-a oferit lui George Ganea asist-ul pentru singurul gol al partidei.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost înlocuit la pauza acelei întâlniri, înlocuit cu Ștefan Târnovanu, și din acel moment nu a mai jucat niciun minut oficial! Partida următoare, 1-0 cu Voluntariul, a fost scos și din lot, apoi și-a ștampilat meci de meci eticheta de „rezervă neutilizată”.

Orice jucător trebuie să fie pregătit. Asta le transmit jucătorilor. Că intră 5 minute, 10 minute, 90 de minute, orice jucător trebuie să fie pregătit oricând. Andrei Vlad se antrenează normal, este un jucător profesionist. Este normal să fie dezamăgit sau supărat că nu apără, altfel nu ar fi normal dacă nu ar fi supărat. Nu arată acest lucru, dar este clar că e supărat. Se antrenează 100% în fiecare zi şi îşi aşteaptă momentul. Cum Târnovanu şi-a aşteptat momentul, aşa şi el” – Nicolae Dică, antrenor FCSB

A venit această oportunitate și va fi din nou titular după mai bine de jumătate de an. În tot acest timp, Vlad și-a văzut de treabă, s-a pregătit și a transmis că-și așteaptă șansa. Asta cu toate că au fost destule voci care-l sfătuiau să plece de la FCSB și să apere că altfel își ruinează definitiv cariera.

ADVERTISEMENT

La UTA – FCSB din Cupa României, revine și accidentatul Risto Radunovic. Muntenegreanul ieșise cu dureri la pauza meciului cu Petrolul

În afara jucătorilor importanți care vor fi lăsați acasă, se poate spune că FCSB va avea, totuși, la Arad și unul dintre titularii de bază. FANATIK a aflat că Nicolae Dică se va baza pe muntenegreanul Risto Radunovic, revenit după accidentare.

Radunovic se lovise la meciul naționalei sale cu Finlanda, a ales să meargă la Marijana Kovacevic la Belgrad pentru o recuperare rapidă. A revenit pe teren la Ploiești, cu Petrolul, dar a ieșit la pauză, acuzând dureri în aceeași zonă a coapsei.

Ulterior, muntenegreanul a lipsit și la returul cu Silkeborg, unde FCSB a folosit titularii, dar nu a prins lotul nici duminică, la 2-1 cu UTA. Acum este refăcut și Dică îi va oferi minute în Cupă, la Arad, pentru a intra în ritm în vederea meciului foarte important cu Sepsi.

  • 550.000 de euro este cota actuală a lui Andrei Vlad, în cădere liberă în ultimele luni. Acum un an valora 1.000.000 de euro
  • 33 de meciuri oficiale consecutive a disputat FCSB fără Andrei Vlad în poartă, de fiecare dată cu Târnovanu titular. Din cele 33 de întâlniri, 10 au fost în actualul sezon de Conference League

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT