Sport

Primul transfer de pe lista celor de la FCSB în iarnă! E oltean și are 22 de ani. Exclusiv

FCSB se anunță una dintre echipele active pe piața transferurilor în iarnă. FANATIK a aflat că primul nume pe lista roș-albaștrilor este Nicolae Păun de la Sepsi Sf. Gheorghe.
09.12.2021 | 20:13
Primul transfer de pe lista celor de la FCSB in iarna E oltean si are 22 de ani Exclusiv
Gigi Becali şi sigla echipei FCSB. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În câteva săptămâni se va deschide perioada de transferuri din iarnă, iar FCSB se anunță una dintre echipele active în perioada de mercato, fiind și una dintre puținele formații din Liga 1 care își permit să plătească și sume de transfer.

Primul transfer de pe lista celor de la FCSB în iarnă! Becali îl vrea pe Nicolae Păun de la Sepsi

Din informațiile FANATIK, primul nume de pe lista de transferuri a roș-albaștrilor este Nicolae Păun, care evoluează în acest moment la Sepsi Sf. Gheorghe. Tânărul în vârstă de 22 de ani mai are trei ani de contract cu covăsnenii.

ADVERTISEMENT

Oficialii celor de la FCSB au primit referințe foarte bune pentru tânărul jucător, fostul său antrenor, Leo Grozavu având doar cuvinte de laudă pentru mijlocașul central care a impresionat prin forță.

Jucătorul are o cotă de piaţă de 200.000 de euro!

Cota de piață a lui Nicolae Păun este de 200.000 de euro, iar cele două părți se vor pune în perioada următoare la masa negocierilor. Vârsta este un atu pentru tânărul fotbalist, care poate crește la roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Transferul la FCSB ar putea fi facilitat de faptul că Nicolae Păun nu este titular incontestabil la Sepsi, fiind concurent pe post cu Boubacar Fofana. Astfel, covăsnenii ar putea să se despartă mai ușor de mijlocaș, în condițiile în care sunt acoperiți pe post.

Dacă va fi transferat la FCSB, roș-albaștrii vor avea încă o opțiune pe postul de mijlocaș central defensiv, acolo unde Toni Petrea îi are pe Adrian Șut, Ovidiu Popescu sau Ovidiu Perianu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi forţează să plece pe Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu

La capitolul plecări, Gigi Becali vrea să scape de jucătorii cu salarii mari și îi forțează pe Claudiu Keșeru și Constantin Budescu să părăsească echipa, în condițiile în care cei doi câștigă cumulat 45.000 de euro lunar.

Dacă cei doi își vor rezilia contractele cu roș-albaștrii, Gigi Becali va face o ecnonomie de 540.000 de euro, acesta fiind și motivul pentru care latifundiarul pune presiune pe cei doi jucători de care vrea să scape în iarnă.

ADVERTISEMENT

„Nu o să mă vedeți să le dau drumul ăstora tineri să plece, iar Tănase și Coman să stea să se uite la ei”

În schimb, în ceea ce îi privește pe jucătorii tineri, Gigi Becali vrea să îi vândă în momentul în care va avea oferte importante pentru ei, spunând că va avea grijă și la salariu de jucătorii care trag pentru echipă:

„Nu o să mă vedeți să le dau drumul ăstora tineri să plece, iar Tănase și Coman să stea să se uite la ei. Am și eu strategia mea și transferurile le vom face pe rând.

Cine și-a făcut treaba la Becali, iar eu sunt mulțumit de el, o să plece. Ianis Stoica este abia la început, la fel și Tavi Popescu. De la mine vor pleca pe la 23-24 de ani. Și voi avea eu grijă să le fie bine și la salarii la toți cei pe care eu îi văd că trag cu inima și sufletul pentru echipa asta”, a spus Gigi Becali.

FCSB este pe locul doi în campionat. “Roș-albaștrii” au de recuperat 8 puncte față de liderul CFR Cluj, echipa antrenată de Toni Petrea fiind singura capabilă să îi împiedice pe ardeleni din drumul spre un nou titlu.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Păun
  • 22 de ani are mijlocaşul lui Sepsi

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: