Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicu Stanciu vrea încă doi ani cu Edi Iordănescu la națională: „Chiar și dacă nu ne calificăm la Euro!”

Nicolae Stanciu a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu de la cârma României. Căpitanul echipei naționale, mesaj clar pentru FRF și fani.
24.09.2023 | 14:24
Nicu Stanciu vrea inca doi ani cu Edi Iordanescu la nationala Chiar si daca nu ne calificam la Euro
Nicolae Stanciu, mesaj puternic de susținere pentru Edi Iordănescu. Ce transmite FRF și fanilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a reușit să marcheze împotriva lui Neymar în Arabia Saudită, iar golgheterul „tricolorilor” a vorbit și despre situația selecționerului, sătul de criticile venite din toate părțile.

Nicolae Stanciu, convins că Edi Iordănescu trebuie să continue indiferent de finalul campaniei: „O să îți răspund simplu”

Jurnalistul Horia Ivanovici l-a întrebat pe jucătorul lui Damac despre viitorul lui Iordănescu Jr. la naționala României: „Este cel mai unit grup în ultimii ani la echipa națională? Dacă vă calificați și eu sunt convins că o să reușiți, Edi ar trebui să rămână în continuare?

ADVERTISEMENT

Pentru că sunt tot felul de discuții că s-ar putea să plece din cauza atmosferei uneori toxice, pe care o știi și tu”, a adăugat moderatorul FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Stanciu a răspuns fără să stea pe gânduri: „O să îți răspund simplu la ambele întrebări. Da și da! Din punctul meu de vedere”. 

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, mesaj clar pentru FRF: „Sunt de 7-8 ani la națională și am avut 5 selecționeri”

Horia Ivanovici a lansat și scenariul ipotetic în urma căruia România ar rata din nou prezența la Campionatul European: „Dacă Doamne ferește nu vă calificați, ar trebui să continue Edi?”. 

Nicolae Stanciu a fost și mai categoric și sigur pe el și a acuzat inconsecvența pe banca tehnică a naționalei: „Am zis asta cred după plecarea lui Mirel Rădoi, că sunt de 7-8 ani la echipa națională și am avut 5 selecționeri.

ADVERTISEMENT

E mult din punctul meu de vedere. Cred că ar trebui să rămână și poate asta ne-a lipsit și în ultimul timp. Am schimbat destul de des selecționerii, dar ăsta e doar punctul meu de vedere. Nu decid eu”.

Ce are România în plus: „S-a creat ceva frumos”

Decarul „tricolorilor” însă simte faptul că Edi Iordănescu a reușit să creeze o echipă în adevăratul sens al cuvântului: „Cred că e diferit grupul și mult mai bine decât în anii precedenți. S-a creat ceva frumos și sperăm să ne calificăm”.

ADVERTISEMENT

România e pe locul doi în grupă, înainte de ultimele trei meciuri cu Andorra, Belarus și Elveția, cu 12 puncte din 6 meciuri, două mai puțin decât Elveția și unul peste Israel. Chiar dacă vom rata dramatic calificarea, Stanciu subliniază din nou: „Dacă nu vom reuși, eu aș dori să fie continuitate la echipa națională și să i se dea încredere lui Mister în continuare”. 

FANATIK SUPERLIGA e de 3 ori pe săptămână DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO: luni, marți și vineri, ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită apoi ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Nicolae Stanciu, declarații despre plecarea lui Edi Iordănescu de la națională

ADVERTISEMENT