Fotbal intern

Fotbalist testat pozitiv cu coronavirus la Universitatea Craiova. Fanatik vă dezvăluie cine este jucătorul infectat. Exclusiv

Fotbalist testat pozitiv cu coronavirus la Universitatea Craiova Fanatik va dezvaluie cine este jucatorul infectat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Noi cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova, după cele ale patronului Mihai Rotaru și ale altor oficiali din club. Anunțul a fost confirmat de către secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan.

UPDATE 17 septembrie, 19:35 / Clubul Universitatea Craiova a anunțat că a fost descoperit încă un caz de coronavirus la club. Din informațiile FANATIK, este vorba despre Stephan Drăghici, fotbalistul revenit recent de la Gaz Metan Mediaș. Acesta se antrena separat de restul coelgilor, aflându-se în proces de recuperare după o accidentare. Fotbalistul este asimptomatic.

ADVERTISEMENT

? Caz pozitiv de COVID-19 depistat astăzi. Este vorba despre unul dintre jucătorii accidentați, acesta efectuând procesul de recuperare separat de restul colegilor săi, fiind asimptomatic.

Geplaatst door Universitatea Craiova op Donderdag 17 september 2020

UPDATE 16 septembrie, 18:48 / FANATIK a aflat că cele două persoane din staff-ul tehnic al celor de la Universitatea Craiova care au fost depistate pozitiv cu coronavirus sunt Ovidiu Blendea și Radu Rinderiu. Ambii sunt kinetoterapeuți. Atât Ovidiu Blendea cât și Radu Rinderiu sunt asimptomatici și se află momentan în spital. Dacă după două zile nu vor avea în continuare simptome, vor fi trimiși în izolare la domiciliu. Ovidiu Blendea face parte și din staff-ul medical al echipei naționale a României!

La Craiova au mai fost probleme grave, iar patronul Mihai Rotaru a trecut prin momente extrem de dificile. Situația patronului oltenilor a fost una foarte gravă, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. De asemenea, antrenorul Cristiano Bergodi a fost internat după finalul sezonului precedent al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent, au intrat în izolare Sorin Cârțu și președintele Marcel Popescu. Cei doi au fost depistați pozitiv, însă au fost asimptomatici și au fost trimiși în izolare la domiciliu. Pe lângă Cârțu și Marcel Popescu, au mai fost testați pozitiv managerul executiv Ovidiu Costeșin și Emil Pieleanu, team managernul echipei.


Noi cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova. Ce spun oficialii LPF

După ce a fost depistat pozitiv și el cu coronavirus, Sorin Cârțu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că starea sa de sănătate este bună, chiar înainte de ieșirea din izolare. La doar o zi după ce Cârțu și Marcel Popescu au scăpat de izolare , sunt noi probleme la Craiova.

ADVERTISEMENT

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a dezvăluit că sunt două noi cazuri de coronavirus descoperite la Craiova, însă nu a menționat despre cine este vorba.

„Am fost informat de colegii mei că și la Craiova sunt două teste pozitive. Urmează să emitem un comunicat în orele următoare”, a spus Justin Ștefan la Digisport.

ADVERTISEMENT

La câteva minute după anunțul lui Justin Ștefan, pe site-ul oficial al LPF a apărut un comunicat care confirmă declarațiile secretarului general. Liga a confirmat că este vorba despre doi membri ai staff-ului tehnic. Testele jucătorilor și ale restului membrilor echipei tehnice au fost negative.

„Liga Profesionistă de Fotbal este în măsură să precizeze că, astăzi, miercuri, 16 septembrie, a fost informată de către clubul Universitatea Craiova că, în urma testării întregului lot și a staffului tehnic, în vederea depistării unor infecții cu noul coronavirus, doi dintre membrii respectivului staff au fost găsiți pozitiv, iar toți ceilalți – negativ.” 

ADVERTISEMENT
Tags: