Life

Noi tensiuni la Casa Regală britanică. Ce gest a făcut prințul Harry față de regina Camilla

Prințul Harry nu o are deloc la suflet pe Regina Camilla. Gestul pe care l-a făcut când și-a vizitat tatăl bolnav de cancer demonstrează asta.
14.02.2024 | 17:43
Noi tensiuni la Casa Regala britanica Ce gest a facut printul Harry fata de regina Camilla
Prințul Harry și Regina Camilla sunt, din nou, în tensiuni. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Casa Regală britanică este, din nou, în centrul atenției. Toată lumea știe tensiunile dintre Familia Regală și Prințul Harry și se pare că acestea sunt departe de a ajunge la final. Cel mai recent gest făcut de soțul lui Meghan Markle a încins spiritele și a lăsat loc de multe interpretări.

Prințul Harry agită, din nou, apele în sânul Familiei Regale

Prințul Harry și Familia Regală britanică nu sunt în cele mai bune relații. De când cu scandalul de acum câțiva ani, tensiunile au fost mereu prezente în soțul lui Meghan Markle și familia lui.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, atenția tuturor a fost îndreptată asupra Regelui Charles. Nici nu este de mirare de ce. De când acesta a recunoscut în mod public că suferă de cancer, întreaga lume este interesată de starea lui de sănătate.

Imediat după ce Regele Charles a făcut public diagnosticul, Prințul Harry s-a numărat printre primele persoane care au venit să-l vadă. Însă, vizita sa a dat naștere unor serii de speculații. Totul s-a întâmplat după ce în presă s-a discutat intens comportamentul său.

ADVERTISEMENT

Publicația The Telegraph a analizat fiecare gest făcut de Harry. Cea care a oferit informații jurnaliștilor a fost una dintre prietenele reginei. Potrivit acesteia, Harry și Regina Camilla nu s-ar înțelege deloc bine. Ba mai mult, soțul lui Meghan Markle nu se ferește să arate asta.

Inclusiv în cartea pe care a publicat-o anul trecut, Prințul Harry a vorbit despre relația dificilă pe care o are cu Regina Camilla. Potrivit acestuia, Camilla este o femeie ”periculoasă” care ar face orice pentru a-și păstra imaginea curată.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Meghan Markle, printre primii care l-au vizitat pe Regele Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

În ziua în care a venit să își viziteze tatăl, Harry a refuzat sub orice formă să stea în aceeași încăpere cu Regina Camilla. Asta i-a făcut pe mulți să creadă că soția regelui îi este antipatică și că nu vrea să aibă de-a face cu ea.

Harry a vrut să discute între patru ochi cu Regele Charles despre cruntul diagnostic pe care l-a primit. Vizita lui nu a durat mai mult de 30 de minute, potrivit declarațiilor făcute de expertul regal Robert Johnson.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a Regelui Charles este una destul de sensibilă. Tocmai de aceea, medicii i-au interzis să depună efort. Chiar dacă nimeni nu a vorbit despre tipul de cancer pe care îl are, Regelui i-a fost recomandat să ia o pauză de la atribuțiile regale.

Potrivit presei de peste hotare, suveranul Marii Britanii ar fi început, deja, tratamentul pentru cancer. Acesta face mai multe deplasări în afara Londrei pentru a fi tratat corespunzător. Se pare că Regele Charles ar urma mai multe tipuri de tratament, unele dintre ele fiind realizate chiar în Londra.

Din cauză că se concentrează asupra tratamentelor și a stării de sănătate, cuplul regal a început să fie văzut din ce în ce mai rar în public. Ultima dată, Regele și Camila au participat la slujba de duminică la una dintre bisericile lor de suflet.

ADVERTISEMENT