Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noua strategie a lui Gigi Becali. „Hai noroc, ia-ți banii și du-te!”

Gigi Becali a dezvăluit strategia de transferuri de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor susţine că mai are nevoie de jucători pe două posturi pentru a avea o echipă ideală.
29.11.2023 | 23:06
Noua strategie a lui Gigi Becali Hai noroc iati banii si dute
Noua strategie a lui Gigi Becali. „Hai noroc, ia-ți banii și du-te!”.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 1-0 în “Derby de România”. Roş-albaştrii au câştigat prin golul marcat din lovitură liberă de Florinel Coman şi s-au desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului faţă de CFR Cluj.

Noua strategie a lui Gigi Becali. „Hai noroc, ia-ți banii și du-te!”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA strategia de transferuri de la FCSB, spunând că mai are nevoie de un mijlocaş central şi un atacant pentru a avea o echipă ideală:

ADVERTISEMENT

Tot timpul când trebuie să faci o evaluare trebuie să vezi unde eşti astăzi. Eu sunt pe locul 1 la cinci puncte de CFR Cluj. Ca atare, niciun transfer al nostru nu a fost eşuat.

Deci tot ce am făcut am făcut bine. Că e loc de şi mai bine, asta e altă discuţie. Tot timpul trebuie să creştem. Ca să creştem, trebuie să vedem hibele, să le înlăturăm şi să venim cu noutăţi. 

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă asta? Jucătorii care nu funcţionează să plece: «Hai noroc, ia-ți banii și du-te!». Aduci altul şi dacă nici ăla nu funcţionează altul şi altul până când funcţionează. Eu aşa fac. 

La ora asta echipa este extraordinară. Mai avem nevoie de încă un “optar” şi încă un atacant central “nouar”. Asta avem nevoie la ora asta. Am făcut o ofertă la un atacant, să vedem ce răspuns ne dă”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ce atacant vrea Gigi Becali: “Pe surse… E vorba despe Ally Samatta”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că atacantul dorit de Gigi Becali este Ally Samata, jucător pe care îl are Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, oferta roş-albaştrilor fiind de 800.000 de euro:

„Apropos de atacantul despre care Gigi Becali spunea că a făcut o ofertă de 800 de mii de euro, avem deja un nume. Pe surse… E vorba despe Ally Samatta, un jucător care a evoluat și prin Vest, a jucat și prin Turcia. E singurul atacant african de la PAOK, un jucător extrem de interesant”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai bună emisiune sportivă din România, poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe FANATIK.RO. De la 17:30, în aceleași zile, e disponibilă și premiera, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali, după Dinamo - FCSB 0-1

ADVERTISEMENT
2,35 este COTA BETANO pentru pronosticul „GG” la FCSB - Oțelul Galați