Sport

Noul antrenor al Simonei Halep, asemănare uluitoare cu Roger Federer: “Nu și în privința contului bancar”

Carlos Martinez, antrenorul Simonei Halep, seamănă bine cu Roger Federer. Nu puține sunt momentele în care ibericul este confundat cu legendarul jucător de tenis.
24.03.2024 | 16:46
Noul antrenor al Simonei Halep asemanare uluitoare cu Roger Federer Nu si in privinta contului bancar
Carlos Martinez a recunoscut că seamănă fizic și că este confundat cu legendarul Roger Federer. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Carlos Martinez este alesul Simonei Halep pentru „a doua ei viață în tenis”. Revenită pe teren după scandalul de dopaj, dubla campioană de Grand Slam a anunțat că își pune viitorul în mâinile antrenorului spaniol care le-a pregătit, printre altele, pe Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina.

Noul antrenor al Simonei Halep, „geamăn” cu Roger Federer!

Carlos Martinez a recunoscut că nu puține sunt momentele în care este confundat cu Roger Federer, fostul mare jucător de tenis, retras din activitate în toamna anului 2022. Mai mult decât atât, antrenorul de tenis spaniol a recunoscut că iubitorii „sportului alb” i-au cerut autografe, deși el nu este cel care a câștigat 20 de titluri de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

„Ultima dată mi s-a întâmplat asta la Indian Wells!”, a recunoscut Carlos Martinez. În vârstă de 49 de ani, Carlos Martinez are fizionomia facială asemănătoare cu cea a lui Roger Federer. Noul antrenor al Simonei Halep este, fără voie, în centrul atenției, atunci când își face apariția pe alei la marile turnee din circuitele ATP și WTA.

„Nu e însă nicio asemănare între noi în ce privește contul bancar”, a glumit Carlos Martinez. Spaniolul a admis că are parte de astfel de episoade de câteva ori pe săptămână. Antrenorul Simonei Halep este conștient de asemănările fizice cu Roger Federer.

ADVERTISEMENT

Carlos Martinez, dezvăluiri de la întâlnirea cu Roger Federer: „Ne-am dat mâinile”

Carlos Martinez a dezvăluit că Roger Federer a fost surprins că are un geamăn chiar în tenis. Antrenorul spaniol a dat detalii de la întâlnirea pe care a avut-o la Dubai cu fostul lider ATP, în timp ce se afla cu Svetlana Kuznetsova la antrenamente.

„Eram cu Svetlana (n.r. Kuznetsova) la Dubai și ne-am salutat cu Roger. Ne-am dat mâinile, ne-am spus «Salut», dar nu e ca și cum Roger a zis: «Hei, știai că semeni cu mine?» Așa că habar nu am”, a spus Carlos Martinez.

ADVERTISEMENT

Carlos Martinez s-a confruntat ultima oară cu o astfel de situație la Indian Wells, considerat al 5-lea turneu de Grand Slam. Antrenorul Simonei Halep a fost abordat de un spectator, care i-a prezentat o fotografie de la antrenamentul lui Roger Federer cu Alexander Zverev.

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, a recunoscut că seamănă fizic și că este confundat cu legendarul Roger Federer. Foto: colaj FANATIK.
Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, a recunoscut că seamănă fizic și că este confundat cu legendarul Roger Federer. Foto: colaj FANATIK.

„Ce vrei să spui, că par mai bătrân decât Federer?”

“La Indian Wells a venit un spectator la mine cu o fotografie în care eram la un antrenament făcut de Federer cu Zverev. M-a întrebat de câte ori pe săptămână sunt confundat cu Federer sau sunt întrebat de asemănarea facială cu Roger. I-am spus sincer că s-a întâmplat de multe ori”, a povestit Carlos Martinez.

ADVERTISEMENT

Ulterior, spectatorul l-a surprins pe Carlos Martinez cu o etichetare incredibilă. „Pari a fi fratele mai mare al lui Federer!”, a spus fanul respectiv după care antrenorul Simonei Halep a avut o replică incredibilă.

„Ce vrei să spui, că par mai bătrân decât Federer? Mă cunosc cu Federer pentru că, înainte de startul sezonului, se antrena în Emiratele Arabe pentru Australian Open.

Roger are casă la Dubai unde eu și Svetlana (n.r. Kuznetsova) făceam antrenamente înaintea turneelor australiene care preced Marele Șlem de la Melbourne”, au fost cuvintele lui Carlos Martinez.

ADVERTISEMENT