Sport

Simona Halep a vorbit pentru WTA despre planurile de viitor: “Sunt în vârstă. Trebuie să gestionez bine revenirea!”

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la Miami. Sportiva nu se grăbeşte să participe la foarte multe turnee, spunând că trebuie să gestioneze bine revenirea.
22.03.2024 | 13:22
Simona Halep a vorbit pentru WTA despre planurile de viitor Sunt in varsta Trebuie sa gestionez bine revenirea
Simona Halep a vorbit pentru WTA despre planurile de viitor: "Sunt în vârstă. Trebuie să gestionez bine revenirea!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit după 17 luni de pauză pe terenul de tenis. Fostul lider mondial WTA a pierdut în primul tur de la Miami cu Paula Badosa, după ce câştigase cu 6-1 primul set, dar pentru Halep rezultatul nu a fost important, de această dată.

Simona Halep a vorbit pentru WTA despre planurile de viitor: “Nu mai sunt tânără, trebuie să gestionez foarte bine revenirea”

Într-un interviu acordat pentru WTA Insider, Simona Halep a vorbit despre planurile de viitor sau mai degrabă… despre lipsa lor, spunând că trebuie să îşi gestioneze cât mai bine revenirea, având în vedere că a lipsit 17 luni:

ADVERTISEMENT

“Să fiu sinceră, mă gândeam că voi reveni în timpul sezonului de zgură, să am puțin timp de respiro, să mă calmez. Dar sentimentul pozitiv a fost atât de copleșitor, iar unii oameni din anturajul meu mi-au spus că trebuie să merg să simt energia din nou.

A fost decizia potrivită să revin aici, la Miami, să simt energia și dragostea oamenilor, să mă simt liberă din nou. Nu am un plan. A fost primul turneu, nu știu care va fi planul, vreau doar să joc cât de mult se poate pentru a reintra în ritm.

ADVERTISEMENT

Sunt în vârstă, nu mai sunt tânără, așa că trebuie să gestionez foarte bine revenirea. Nu vreau să mă accidentez. Majoritatea oamenilor mi-au spus să am grijă.

18 luni de absență reprezintă o perioadă lungă și trebuie să o iau încet. Așa că voi discuta cu Carlos și vom decide împreună, cu siguranță”, a spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep vrea la Jocurile Olimpice!

Carlos Martinez este noul antrenor al Simonei Halep. Fostul antrenor al Svetlanei Kuzneţova şi Daria Kasatkina îi succede lui Patrick Mouratoglou, care nu mai colaborează alături de Halep după scandalul de dopaj.

Deşi nu a anunţat încă următorul turneu, Simona Halep va aborda cu siguranţă sezonul de zgură, fiind suprafaţa ei preferată. Marele obiectiv este calificarea la Jocurile Olimpice, însă rămâne de văzut dacă sportiva va reuşi să obţină in-extremis calificarea:

ADVERTISEMENT

“Vreau doar să mă bucur de fericirea pe care o simt, a fost o săptămână incredibilă. Nici nu contează că am pierdut în primul tur, nu este vorba despre rezultate în această săptămână, ci despre sentimentele mele, cum mă simt ca ființă umană. Și mă simt grozav!

Vreau să mențin acest sentiment, vreau să mă ajute la viitoarele turnee pentru că sunt foarte entuziasmată acum, dar vor exista momente în care mă voi întreba «De ce sunt aici?». Va fi cumva dificil, dar vreau să ușurez totul prin bucuria de a juca tenis”, a spus Halep pentru WTA.

ADVERTISEMENT
Tags: