Fotbal international

Noul trend al antrenorilor de la Mondial. Ce vocație și-a găsit Luis Enrique

Luis Enrique a avut și alte preocupări în perioada Campionatului Mondial. Selecționerul Spaniei și-a găsit o vocație, care ar putea deveni un trend al antrenorilor.
04.12.2022 | 11:27
Noul trend al antrenorilor de la Mondial Ce vocatie sia gasit Luis Enrique
Andrei Vochin a comentat noua vocație a lui Luis Enrique. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Luis Enrique s-a calificat cu Spania în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, deși ibericii au pierdut cu Japonia în ultima etapă a grupelor. Selecționerul spaniol a debutat ca „streamer” chiar în timpul desfășurării turneului final, iar Andrei Vochin a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ceea ce ar putea deveni un nou trend al antrenorilor.

Noul trend al antrenorilor de la Campionatul Mondial, comentat de Andrei Vochin

Luis Enrique a vorbit pentru prima oară pe celebra platformă Twitch înainte de recitalul ofensiv al Spaniei cu Costa Rica, când a fost urmărit de 150.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, consideră că noua activitate a selecționerului iberic ar putea deveni un viitor trend al antrenorilor. „E foarte bine că Luis Enrique are astfel de preocupări pentru că mă voi verifica și eu dacă am dreptate.

Dacă Spania va lua Campionatul Mondial înseamnă că acesta va fi noul trend. Selecționerul să acopere extraordinar de bine zona de comunicare pentru echipă și poate și în interesul lui pentru că, probabil, audiențele pe care le face se întorc și în buzunarul propriu”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Franța, cea mai liniștită echipă de la Cupa Mondială: „Nu văd lucruri ieșite din comun”

Luis Enrique a făcut furori în primele sale intervenții pe Twitch. Selecționerul iberic a păstrat în permanență legătura cu fanii cărora le-a răspuns curiozităților. Andrei Vochin a adus în discuție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI situația Franței.

Dinspre echipa lui Didier Deschamps nu vin informații ieșite din comun, iar Andrei Vochin consideră că francezilor le prinde bine. „Nu știu cât de bine este pentru o echipă. Deocamdată nu aud la Franța nimic. Sunt vești puține, sunt știri puține.

ADVERTISEMENT

Mă uit în fiecare zi pe L’Equipe că-mi trimite prietenul meu Mihai Stoichiță în fiecare dimineață. Mă uit pe el și nu văd lucruri ieșite din comun. Pentru francezi e bine, pentru orice echipă e bine”, au fost cuvintele lui Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrei Vochin, mesaj clar despre strategia folosită în timpul turneelor finale: „De fotbal se agață toți cei care au nevoie de audiență”

Andrei Vochin a lăsat de înțeles că asemenea abordări, în preajma desfășurării turneelor finale, sunt practicate de cei care au nevoie de audiență. „Campionatul Mondial, cu atât mai mult decât Campionatul European sau Olimpiada, înseamnă o audiență uriașă.

ADVERTISEMENT

Eu știu că de fotbal se agață toți cei care au nevoie de audiență. Fotbalul, însă, trebuie să fie suficient de deștept. Să ia doar ce-i trebuie pentru a merge înainte și să se dezvolte peste tot în lume. Să lase la o parte tot felul de imixțiuni.

Întotdeauna vor fi entități interesate, oameni interesați să profite de imaginea pe care o are fotbalul peste tot în lume și să bifeze agende personale”, a concluzionat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT