Stiri sportive

Nu doar Dinamo e decimată de accidentări! Mircea Rednic are și el probleme înaintea celui mai important meci din acest sezon!

Dinamo are un meci de maximă importanță cu UTA, stadionul va fi plin, dar vor lipsi jucători de ambele părți.
08.03.2024 | 16:58
Nu doar Dinamo e decimata de accidentari Mircea Rednic are si el probleme inaintea celui mai important meci din acest sezon
Mircea Rednic are mai mulți accidentați înaintea meciului cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Partida dintre Dinamo și UTA are o miză foarte importantă pentru ambele echipe, dar cele două formații acuză lipsa unor jucători importanți. Elevii lui Rednic au nevoie de o victorie, dar depinde și de rezultatele altor echipe pentru a se putea clasa în primele șase.

Nu doar Dinamo e decimată de accidentări! Mircea Rednic are și el probleme înaintea celui mai important meci din acest sezon!

Mircea Rednic a anunțat că sunt probleme de lot la UTA, în afară de Tudorie și Stahl care sunt accidentați, încă de acum două runde. Nici Diogo Rodrigues nu va juca la meciul cu Dinamo, la fel cum și Benga e incert, el acuzând o răceală.

ADVERTISEMENT

Dinamo va încheia sezonul regulat la coada clasamentului, dar o victorie cu UTA ar determina debutul în play-out pe locul 14, poziție care asigură participarea la baraj.

Rezultatele bune din ultimele etape au adus bucurie în rândul fanilor dinamoviști, care au achiziționat toate biletele pentru meciul cu UTA Arad, care se va disputa pe ”Arcul de Triumf”. Fostul mijlocaș dinamovist Florentin Petre i-a încurajat pe alb-roșii și a spus că pot câștiga meciul.

ADVERTISEMENT

Toate biletele puse în vânzare pentru această partidă au fost epuizate, a anunțat site-ului care vinde tichete și abonamente pentru meciurile lui Dinamo de pe teren propriu.

Dennis Politic absent pentru Dinamo – UTA

Roș-albii se situează în subsolul clasamentului, pe poziția a 15-a, și elevii lui Zeljko Kopic au acumulat până în prezent 26 de puncte după 29 de etape desfășurate în Superliga.

ADVERTISEMENT

Șapte victorii, cinci remize și 17 eșecuri au consemnat, pe deasupra, dinamoviștii. Fanii dinamoviști pot fi îngrijorați înainte de meciul cu UTA având în vedere că echipa lui Mircea Rednic este o trupă puternică.

Dinamo nu se va putea baza pe unul dintre jucătorii importanți, care au dat randament în compartimentul ofensiv în acest sezon. Dinamo nu l-a mai avut la dispoziție în ultimele partide din cauza unei accidentări pe Dennis Politic (24 de ani), iar acesta nu va fi în lot nici acum, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

Politic s-a antrenat alături de coechipieri după ce a revenit din Serbia de la vraciul Marijana, dar antrenorul Zeljko Kopic a decis să nu-l folosească, astfel că mijlocașul va fi menajat pentru partidele din play-out pe care ”câinii” le consideră mult mai importante.

Pe de altă parte, Dinamo va avea de luptat cu motivația arădenilor care au promise prime foarte mari dacă intră în play-off. “Toată lumea face calcule pentru play-off și mereu aud că UTA este scoasă din ecuație. Așa ceva nu se poate, o să vedeți că ne vom lupta pentru a accede în primele șase”, a spus Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA.

ADVERTISEMENT