Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu se mai poate juca fotbal așa” Dezvăluiri din vestiarul FSCB la pauza meciului cu Sepsi

Jucătorii FCSB-ului au făcut scandal la pauza meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Ce s-a întâmplat la vestiare din cauza centralului Adrian Cojocaru.
12.02.2024 | 23:05
Nu se mai poate juca fotbal asa Dezvaluiri din vestiarul FSCB la pauza meciului cu Sepsi
Jucătorii FCSB-ului au fost extrem de iritați de deciziile arbitrului Adrian Cojocaru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA un moment tensionat din timpul partidei FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe. De ce au făcut scandal la pauză jucătorii lui Elias Charalambous.

Gigi Becali susține că jucătorii FCSB-ului au făcut scandal la vestiar din cauza arbitrului Adrian Cojocaru: „Erau supărați”

Gigi Becali a vorbit mai bine de o oră la FANATIK SUPERLIGA după FCSB – Sepsi 1-0: „Nu stau acuma să acuz arbitrajul, că el s-a văzut că n-a fost împotriva noastră. Dar au fost vreo 3-4 faulturi, chiar și la Baba Alhassan acolo când au avut ei șutul la poartă”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a înșirat mai multe faze litigioase: „A fost la Olaru, a fost la Coman clar în prima repriză. Fault clar. Și erau supărați. Dacă ăștia țipau la pauză, jucătorii…

‘Domne, nu mai suportăm așa ceva!’. Țipau la staff: ‘Nu putem să jucăm fotbal așa. Nu putem să jucăm fotbal așa’. Și fără să dai fault”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu îl acuză însă pe Adrian Cojocaru: „Și-a dat seama”

Gigi Becali însă nu se consideră nedreptățit de arbitraj la meciul cu Sepsi: „Și dup-aia, după pauză, a mai fost cât de cât așa… Adică și-a dat seama. Bine, n-a fost împotriva noastră. Dacă era nu mai dădea trei minute de prelungiri, dădea cinci”. 

Adrian Cojocaru are însă un istoric tumultos când vine vorba de meciurile FCSB-ului, la care a greșit grav de mai multe ori. Un alt reproș al liderului din SuperLiga ar putea fi și decizia CCA de a delega la acest meci un arbitru fără ecuson FIFA.

ADVERTISEMENT

Adrian Cojocaru, la centru la meciul în urma căruia FCSB a fost eliminată din Cupă în sezonul trecut

Adrian Cojocaru a revenit la centru la un meci al FCSB după o absență de trei luni. „Fluierașul” a eliminat nu mai puțin de trei jucători în meciul din Cupa României Betano cu UTA, care a marcat eliminarea din competiție după un gol marcat pe final de meci.

Cojocaru a fluierat și la FCSB – FC Voluntari, unde gazdele i-au reproșat neacordarea unei lovituri de la unsprezece metri după un henț al lui Cristian Paz. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

FCSB rămâne lider în SuperLiga după victoria împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Jucătorii lui Elias Charalambous s-au distanțat la 12 puncte de CFR Cluj și se mențin la 9 puncte avans față de locul doi ocupat de Rapid.

Gigi Becali, dezvăluire: jucătorii FCSB-ului, exasperați de arbitraj la pauza meciului cu Sepsi: „Nu putem să jucăm fotbal așa”

ADVERTISEMENT