Life

O concurentă de la Casa iubirii, bătută de fostul iubit! Colegii au dat-o dispărută și apoi fata a revenit plină de vânătăi

O concurentă de la Casa iubirii a fost bătută de fostul iubit! Colegii fetei au dat-o dispărută inițial, dar apoi a apărut plină de vânătăi.
24.11.2022 | 00:27
O concurenta de la Casa iubirii batuta de fostul iubit Colegii au dato disparuta si apoi fata a revenit plina de vanatai
O concurentă de la Casa iubirii, bătută de fostul iubit! Colegii au dat-o dispărută. Foto Colaj Fanatik / Kanal D
ADVERTISEMENT

O concurentă de la Casa iubirii a fost bătută de fostul iubit. Diana a fost dată dispărută de colegii ei pentru că nu mai apărea. Dar apoi, tânăra a povestit în lacrimi prin ce a trecut.

O concurentă de la Casa iubirii, bătută de fostul iubit!

Diana de la Casa iubirii a povestit că a mai ținut legătura cu fostul ei iubit și în urmă cu două săptămâni s-au și văzut. Diana a recunoscut că ea este cea care l-a căutat pe tânărul cu care avusese o relație.

ADVERTISEMENT

Apoi, acesta a început să o șantajeze că va spune că au ținut legătura și ea ar urma să fie decalificată din competiție.

„Nu știu cum să încep și ce să vă povestesc! În urmă cu două săptămâni, l-am sunat pe fostul meu, l-am căutat eu singură, m-am văzut cu el și după aia s-a primit că am mai ținut legătură!

ADVERTISEMENT

Da, eu am vorbit! Da, ne-am văzut! Și frică asta de a apărea public tot ce se întâmplă… am vrut să evit total chestia asta!”, a început să povestească Diana, printre lacrimi.

Diana a fost bătută de fostul iubit pentru că participa la emisiune

Dar cel mai rău lucru avea să se întâmple ieri, când tânăra a decis să meargă la mall să își mai cumpere niște haine și a decis să treacă pe la apartamentul în care locuia cu fostul iubit și atunci acesta a atacat-o.

ADVERTISEMENT

Tânăra a povestit plângând că doar a vrut să își mai ia niște lucruri de la fostul iubit de acasă, dar acesta era foarte supărat că Diana este încă în emisiunea Casa iubirii, motiv pentru care a lovit-o.

„Și m-am dus ieri la mall, am vrut să-mi cumpăr niște haine și după aia am vrut să mă duc la apartament să-mi iau iar niște haine că eu le-am dus acolo și s-a întâmplat ce s-a întâmplat!

ADVERTISEMENT

Mă vedeți! Eu m-am dus la el să-mi iau niște lucruri! Motivul a fost că eu sunt încă în emisiune!”, a spus Diana.

ADVERTISEMENT
Tags: