Fotbal international

O fană a Argentinei a dansat complet dezbrăcată la Obelisc. Imagini rare de la sărbătoarea campionilor mondiali. Video

Argentina este în sărbătoare după câștigarea titlului mondial, iar o fană prezentă la Obelisc a ținut să marcheze momentul cu un dans complet dezbrăcată.
21.12.2022 | 17:52
O fana a Argentinei a dansat complet dezbracata la Obelisc Imagini rare de la sarbatoarea campionilor mondiali Video
Argentina este în sărbătoare după câștigarea titlului mondial, iar o fană prezentă la Obelisc a ținut să marcheze momentul cu un dans complet dezbrăcată. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Sosirea acasă a campionilor a creat o adevărată isterie la Buenos Aires, peste 5 milioane de fani ieșind în stradă pentru a-și aclama favoriții.

Argentina e în sărbătoare, iar o fană s-a dezbrăcat complet după câștigarea titlului mondial

Un moment absolut neverosimil a avut loc în Piața Republicii, în dreptul Obeliscului, locul unde lumea se adună pentru marile sărbători, când o frumoasă fană a Argentinei s-a dezbrăcat complet pentru a-și arăta devotamentul față de echipa națională.

ADVERTISEMENT

Un videoclip o înfățișează pe misterioasă brunetă defilând și dansând fără rușine în fața altor suporteri, inclusiv a familiilor cu copii, complet goală, doar cu o pereche de ochelari negri la ochi.

Conform cotidianului britanic Daily Mail, ea a continuat să danseze lasciv, deși majoritatea fanilor care petreceau în jurul ei păreau mai interesați să cânte și să fluture steaguri decât să urmărească spectacolul gratuit de striptease.

ADVERTISEMENT

Legendarul Diego Maradona a promis să se dezbrace la Obelisc și să alerge în jurul monumentului dacă Argentina câștigă Cupa Mondială din 2010 cu el pe banca tehnică. Modelul argentinian Luciana Salazar spunea atunci că îl va urma pe regretatul fotbalist, dar ”pumele” au părăsit competiția în sferturile de finală.

Două modele din Argentina, topless pe stadion la finala cu Franța

Spectacolul de striptease de la Obeliscul din Buenos Aires a venit după ce alte două fane au sărbătorit topless în tribunele stadionului Lusail Iconic după succesul Argentinei. Ulterior, fetele au fost identificate ca fiind două modele, Milu și Noe, care i-au pus pe câțiva bărbați să le picteze sânii cu steagul Argentinei.

ADVERTISEMENT

fană Argentina dezbrăcată

Milu și Noe au riscat să fie arestate pentru că nu au respectat regulile stricte din Qatar, dar gestul lor ori a fost ignorat de autoritățile de la Doha, ori nu a fost observat. În cele din urmă, fetele au ajuns cu bine acasă și acum sunt vedete mondiale.

Nebunia creată pe străzile din Buenos Aires nu putea să nu aducă și momente tragice. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, Sebastian Oscar Maciel, a decedat în mod stupid. În timp ce se afla pe motocicletă, drapelul cu care era legat de gât a intrat la motor și l-a ștrangulat.

ADVERTISEMENT

După două zile de fiesta, jucătorii Argentinei s-au despărțit și au mers acasă la familii pentru a continua sărbătoarea și a se odihni. Lionel Messi a avut parte de o primire emoționantă acasă la Rosario și nu a putut intra în casă decât cu ajutorul polițiștilor.

ADVERTISEMENT
Tags: