Sport

O legendă a fotbalului bulgar îl apără pe Claudiu Keșeru: ”E nedrept ce i se întâmplă!”

Claudiu Keșeru este în conflict cu conducerea clubului Ludogoreț Razgrad, iar în apărarea sa a sărit Dimităr Berbator, o legendă a fotbalului bulgar.
20.08.2021 | 19:13
O legenda a fotbalului bulgar il apara pe Claudiu Keseru E nedrept ce i se intampla
ADVERTISEMENT

Ajuns la 34 de ani, internaționalul român a fost trimis la echipa a doua din cauza unor divergențe cu antrenorul Valdas Dambrauskas, dar nu duce lipsă de oferte.

Atacantul mai are un an de contract cu Ludogoreț și nu a fost lăsat să plece, deși Gigi Becali a încercat să-l readucă la FCSB.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, apărat de o legendă a fotbalului bulgar

Fostul mare atacant Dimităr Berbatov, legendă a fotbalului bulgar, a analizat situația prin care trece în acest sezon Claudiu Keșeru la Ludogoreț Razgrad și l-a apărat pe atacantul român care nu se mai află în grațiile tehnicianului campioanei.

”Am citit că Keșeru are unele probleme cu antrenorul și acesta pare a fi motivul pentru care se antrenează cu echipa a doua. Este o situație ciudată pentru că a înscris atât de multe goluri pentru ei și e acolo de atât de mult timp.

ADVERTISEMENT

În acest moment, cred că este un pic nedrept și nu consider că obține respectul pe care îl merită, așa că sper că vor rezolva această problemă și va putea începe din nou să joace pentru prima echipă.

Încă poate înscrie goluri pentru Ludogoreț. Pentru un jucător care a fost acolo și care a făcut atât de multe pentru club, trebuie să existe o altă modalitate de a rezolva orice tip de problemă”, a declarat Berbatov, ambasador Betfair.

ADVERTISEMENT

Cum vede Berbatov transferul lui Rotariu

Fostul atacant care a trecut pe la Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur, Manchester United, Fulham, AS Monaco sau PAOK Salonic, este încrezător că Dorin Rotariu poate face lucruri bune la campioana Bulgariei.

”În ceea ce-l privește pe Rotariu, venirea lui la echipă ca nou jucător român este un lucru bun, deoarece predecesorii săi, Moți și Keșeru, au jucat acolo și au avut succes atâția ani, așa că el are baza și tradiția de la internaționalii români de acolo.

ADVERTISEMENT

Acestea fiind spuse, el încă trebuie să dovedească. A avut un început decent de sezon marcând un gol, dar trebuie să mențină acest nivel și să joace bine, să ajute echipa și să înscrie goluri. Ludogoreț este o echipă grozavă din Bulgaria, care creează multe șanse, așa că vor exista o mulțime de oportunități pentru el”, a spus Berbatov.

Moți poate fi un plus în conducerea lui Ludogoreț

Fostul star al naționalei Bulgariei a vorbit despre faptul că fundașul Cosmin Moți a rămas în club după ce s-a retras din activitate și consideră că acesta este pe jumătate bulgar, deoarece este de foarte mult timp în această țară.

”Eu cred că toată lumea se aștepta la această tranziție a lui Moți, deoarece este acolo, la club, de foarte mult timp. Putem spune că el este pe jumătate bulgar pentru că vorbește bine limba și toată lumea din club îl admiră.

Cu experiența sa din teren, cunoașterea băieților și a clubului din interior, Cosmin va fi un mare ajutor pentru Ludogoreț. Sunt sigur că va învăța de la oamenii din jurul său care au experiență și în fiecare zi va deveni din ce în ce mai bun la ceea ce face”, a încheiat Dimităr Berbatov.

ADVERTISEMENT