Fotbal intern

O legendă dinamovistă, îndemn surprinzător pentru Paul Anton: „Să-și bage memoriu și să meargă la CFR!”

26.01.2021 | 10:45
O legenda dinamovista indemn surprinzator pentru Paul Anton Sasi bage memoriu si sa mearga la CFR
ADVERTISEMENT

Paul Anton este sfătuit de Ioan Andone, președintele lui FC Voluntari, să o părăsească pe Dinamo cât mai rapid și să semneze cu CFR Cluj. 

Ioan Andone consideră că fostul căpitan de la Dinamo ar trebui să-și depună memoriu pentru a fi liber de contract, după ce conducerea spaniolă a echipei din ”Ștefan cel Mare” nu i-a mai dat banii de foarte multe luni.

ADVERTISEMENT

Andone este de părere că Paul Anton vrea să evolueze la echipa națională a României, iar pentru a-și îndeplini visul ar trebui să o părăsească cât mai repede pe Dinamo.

Ioan Andone îl sfătuiește pe Paul Anton să meargă la campioana României

FANATIK a anunțat în exclusivitate la începutul lunii ianuarie salariul lunar oferit lui Paul Anton, 18.000 de euro. Cel puțin, cu atât a fost atras de spaniolii lui Pablo Cortacero să se întoarcă la Dinamo. Mijlocașul nu și-a primit banii, iar Ioan Andone îl sfătuiește să plece.

ADVERTISEMENT

“Paul Anton îşi caută altceva, are o vârstă, a jucat în străinătate, vrea şi el în naţională. Să-şi bage memoriu, indiferent cât ține la Dinamo, că i-a dat o şansă, că de la Dinamo a plecat împrumut şi când eram eu. Joacă clar titular la CFR Cluj

Lucrurile nu arată deloc bine administrativ, financiar la Dinamo şi nici echipa, în ultimele două jocuri. Nu cumva să fie o impresie falsă meciul cu Sibiu”, a declarat Ioan Andone, președintele lui FC Voluntari, la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

După ce Damjan Djokovic a ajuns de la CFR Cluj la Rizespor, formație care evoluează în Turcia, Edi Iordănescu ar vrea să îl ia la campioana României pe fotbalistul lui Dinamo. Fostul căpitan al ”câinilor” nu a mai primit banii de câteva luni, iar oferta celor de la CFR Cluj l-ar putea tenta.

Edi Iordănescu îl vrea la CFR Cluj: „Este un lider adevărat”

Antrenorul lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, a recunoscut că l-ar dori pe Paul Anton la formația sa. Tehnicianul la afirmat la începutul anului că l-ar dori pe mijlocaș, alături de care a lucrat și la Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

„E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent”, a spus Edi Iordănescu.

Paul Anton a evoluat în 11 meciuri pentru Dinamo în actualul sezon și a marcat 3 goluri în campionat. Fotbalistul a mai bifat un joc și în Cupa României, însă fără gol înscris. Anton este cotat la un milion de euro pe site-ul Transfermarkt.

12 meciuri are fotbalistul pentru naționala mare a României la care a debutat pe 7 februarie 2015, într-un meci cu Bulgaria, terminat 0-0. Anton a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe ca Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Pandurii, Dinamo, Getafe, Anzhi sau Krylya Sovetov Samara.

ADVERTISEMENT