Sport

O nouă răsturnare de situație în telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid: ”Lucrurile se înrăutățesc din ce în ce mai tare”

Discuțiile pe subiectul transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid nu s-au încheiat, iar jurnaliști apropiați de clubul spaniol au început să se îndoiască de posibilitatea sosirii francezului în această vară.
19.05.2022 | 10:18
O noua rasturnare de situatie in telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid Lucrurile se inrautatesc din ce in ce mai tare
Discuțiile pe subiectul transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid nu s-au încheiat, iar jurnaliști apropiați de clubul spaniol au început să se îndoiască de posibilitatea sosirii francezului în această vară. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În urmă cu doar trei zile, presa iberică scria că fotbalistul de 23 de ani a ales să meargă și să-și împinească visul, acela de a juca pentru campioana din La Liga, și că și-a dat acordul pentru semnarea înțelegerii.

Real Madrid, aproape să rateze transferul lui Kylian Mbappe

Doar că lucrurile au luat o nouă întorsătură și jurnaliști importanți din Spania vorbesc despre faptul că Real Madrid este tot mai departe de a realiza transferul lui Kylian Mbappe, deși cele două părți păstrează deocamdată tăcerea pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului footmercato.net, prezentatorul emisiunii El Chiringuito de Jugones, Josep Pedrerol, cunoscut ca fiind apropiat de Florentino Perez, și-a exprimat îngrijorarea în privința aducerii campionului mondial aflat la final de contract cu PSG.

”Cu fiecare zi care trece… Văd că lucrurile se înrăutățesc din ce în ce mai tare. Asta e realitatea. Spun lucrurile așa cum le primesc de la persoanele de contact.

ADVERTISEMENT

Se ajunsese la un acord prin septembrie, dar asta s-a schimbat cu o lună în urmă. Transferul lui Mbappe la Real Madrid este într-o fază proastă în acest moment, sper să greșesc și totul să revină la normal”, a spus Pedrerol.

Tot mai mulți jurnaliști se tem că transferul nu se va face

Însă, acesta nu este singurul care vorbește despre un impas în mutarea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu. În emisiunea El Larguero de la radio Cadena SER, alți jurnaliști au făcut remarci similare.

ADVERTISEMENT

Anton Meana, apropiat de la Real Madrid, a afirmat: ”Pentru prima dată chiar încep să mă îndoiesc de sosirea lui”. Colegul său Santi Gimenez a întărit aceste afirmații: ”Miroase urât, se pare că telenovela va mai continua un an”.

Ultimele informații din serialul ”Kylian Mbappe la Real Madrid” erau că cele două părți au căzut de acord pentru un contract până în vara lui 2027. Conform acelor informații, francezul ar primi un bonus la semnătură de 100.000.000 de euro pentru că vine liber de contract și un salariu anul de 25 de milioane de euro, puțin sub ce încasează în acest moment la PSG (25,5 milioane de euro).

ADVERTISEMENT

Internaționalul francez menține suspansul în ceea ce privește viitorul său, deși la un eveniment sportiv de acum câteva zile a precizat că în principiu s-a cam hotărât ce va face. Însă, anunțul oficial îl va face abia luna viitoare, înainte de a merge la naționala Franței pentru meciurile din Liga Națiunilor.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Metz: 3,30 este cota pentru „x solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT