Sport

Octavian Popescu, de nerecunoscut! Gafă și în debutul meciului Silkeborg – FCSB. Danezii au profitat și l-au executat pe Târnovanu. Video

Octavian Popescu este de nerecunoscut în acest sezon, gafând din nou, de această dată în duelul dintre Silkeborg și FCSB.
06.10.2022 | 19:59
Octavian Popescu de nerecunoscut Gafa si in debutul meciului Silkeborg  FCSB Danezii au profitat si lau executat pe Tarnovanu Video
Octavian Popescu, de nerecunoscut! Gafă și în debutul meciului Silkeborg - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mai exact, Tavi Popescu a dat o pasă greșită la un adversar, iar danezii au controlat bine faza și au reușit să înscrie după doar două minute de la startul partidei prin Klynge.

Octavian Popescu, de nerecunoscut! Gafă și în debutul meciului Silkeborg – FCSB

Octavian Popescu a făcut o nouă gafă în meciurile FCSB-ului, de această dată în meciul cu Silkeborg din grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Problemele au continuat pentru FCSB, iar la al doilea atac al lui Silkeborg, danezii au reușit să mai înscrie o dată, în minutul 8 prin Kusk, după ce șutul său a fost deviat de către Dawa în poartă, Târnovanu fiind surprins de traiectoria mingii.

Nu a fost prima gafă pe care Octavian Popescu a făcut-o în Conference League, acesta a greșit și în meciul cu West Ham, scor 1-3, când a pasat pentru un adversar, la doar două minute după ce a intrat pe teren, iar „ciocănarii” marcau a doua oară în poarta vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA

Giovanni Becali l-a avertizat pe Tavi Popescu

Giovanni Becali a vorbit despre Octavian Popescu, despre care a spus că a început să simtă gustul banilor, motiv pentru care i-a scăzut randamentul:

Eu cred că era un copil care juca fotbal de plăcere, juca pe aproape nimic, dar îi plăcea, se simțea bine. A continuat pe niște bani, nu foarte mulți, dar a continuat să joace de plăcere.

ADVERTISEMENT

Când au apărut presiunea și gustul banilor, dar și împlinirea a 18 ani, fiind deja un adolescent care devenise major, lucrurile au luat o altă întorsătură”.

„Probabil că a fost și presiunea cu momentul în care va fi vândut, cu cât va fi vândut și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Eu sper ca această presiune să treacă, să se gândească la faptul că are un salariu decent deocamdată și că poate fi cel care era acum un an. 

Ține numai de el, trebuie să uite de bani, de stres, de presiune și trebuie să joace fotbal, pentru că asta e meseria lui și îi place”, a mai spus impresarul, la SportTotal FM.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT