Sport

Octavian Popescu, marea surpriză de la FCSB: ”Nu mă gândeam că va avea un așa impact”

FCSB a ales să mizeze pe mulți tineri în acest sezon, dar cel care a surprins plăcut pe toată lumea a fost Octavian Popescu.
28.05.2021 | 18:43
Octavian Popescu marea surpriza de la FCSB Nu ma gandeam ca va avea un asa impact
ADVERTISEMENT

Jucătorul de 18 ani a reușit un prim sezon excelent în tricoul celor de la FCSB, a marcat patru goluri și a oferit opt assist-uri în 34 de meciuri jucate, iar acum se pregătește de Bacalaureat.

Prestațiile impresionante avute în acest an l-au adus în atenția marilor cluburi din Europa, unul dintre acestea fiind Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

FCSB a surprins pe toată lumea cu Octavian Popescu

Dezinvoltura arătată în teren de Octavian Popescu a luat prin surprindere multă lume, iar fostul jucător de la FCSB, Eric Lincar, a mărturisiot că nu se aștepta ca tânărul atacant să se impună așa repede.

”L-am avut o săptămână la Turris. Au venit el și Niță de la FCSB. Niță a și rămas, a avut evoluții foarte bune la nivelul Ligii 2. Popescu a stat o săptămână, am avut un joc amical la Chiajna, a dat și gol, apoi cei de la FCSB au luat hotărârea ca el să se întoarcă la club.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândeam că va avea un așa impact într-un timp atât de scurt. Se vedeau calitățile, era un fel de Sânmărtean, la cum atingea mingea, cum dribla scurt. Dar trebuie să alterneze zonele de dribling, pentru că este destul de previzibil”, a declarat Lincar la emisiunea Digi Sport Matinal.

Lincar îi prevede un viitor strălucit

Octavian Popescu a bifat 34 de meciuri pentru ”roș-albaștri” în care a reușit să marcheze patru goluri, să ofere alte patru pase decisive și să obținută patru lovituri de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va reuși să-și diversifice driblingul, Eric Lincar consideră că va ajunge un jucător important care va putea să plece din România pe bani mulți.

”Dacă va alterna driblingul va fi greu de oprit pentru orice apărător. A avut evoluții foarte bune la FCSB, m-a impresionat. Cred că va fi unul dintre transferurilor importante pentru România în viitor”, a spus Lincar.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a ”furat” pe Octavian Popescu de la U Craiova

Octavian Popescu a explodat la formația ”roș-albastră” imediat după ce i s-a dat încredere, iar finanțatorul Gigi Becali anunțat că o să plece numai pentru suma de  100.000.000 de euro.

Între timp, patronul roș-albaștrilor  și-a mai micșorat cererea în cazul vreunei oferte pentru noua sa ”perlă”, dar l-a comparat pe acesta cu starurile de la PSG, Kylian Mbappe și Neymar.

Octavian Popescu a fost adus de FCSB în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova, unde era împrumutat de Regal București. Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru el. Cei de la Universitatea Craiova ar fi avut ocazia să îl păstreze pe jucător, dar nu i-au făcut un contract la nivelul la care dorea impresarul Giovani Becali. În vreme ce Gigi Becali i-a oferit 3.000 de euro pe lună.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT