Sport

Octavian Popescu, jucătorul cu cea mai mare priză la fanii FCSB-ului: ”E cum era Rădoi pe vremuri”

Octavian Popescu se află într-o revenire de formă după startul modest de sezon și acest lucru este apreciat de fanii celor de la FCSB.
08.01.2023 | 16:55
Octavian Popescu jucatorul cu cea mai mare priza la fanii FCSBului E cum era Radoi pe vremuri
Octavian Popescu se află într-o revenire de formă după startul modest de sezon și acest lucru este apreciat de fanii celor de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Perla” lui Gigi Becali a fost introdus de UEFA pe lista celor mai promițători jucători din lume la începutul acestui an.

Fanii FCSB-ului, cuceriți de Octavian Popescu

Finețea din jocul lui Octavian Popescu i-a atras pe fanii formației FCSB, iar managerul general Mihai Stoica a dezvăluit că puștiul de 20 de ani are cea mai mare trecere printre suporteri când vine vorba de cererea de tricouri.

ADVERTISEMENT

”Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri… mulţi. Cam 9 din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu. Cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea Rădoi.

După aia, Rădoi / Nicoliţă, dar mai mult Rădoi, a venit Elton, era numai Elton, bineînţeles pentru copii, numai copiii se vedeau Elton, era de statura lor.

ADVERTISEMENT

Acum, de departe cel mai cerut tricou de la FCSB e al lui Octavian Popescu. Mai e Olaru, mai e Cordea, mai e Coman, care fost… Ok, are o perioadă mai… dar na, nu ştiu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Tavi Popescu, revenire de formă în finalul anului 2022

Octavian Popescu a evoluat în 33 de meciuri în acest sezon la FCSB și a reușit două goluri și șase pase decisive, fiind evaluat la patru milioane de euro, dar Gigi Becali speră să dea marea lovitură cu vânzarea sa și nu s-a sfiit să ceară 50.000.000 de euro în schimbul său.

ADVERTISEMENT

După ce în finalul sezonului trecut vorbea despre cifre amețitoare pentru transferul lui Octavian Popescu, Gigi Becali a schimbat foaia în momentul care puștiul nu a mai avut evoluții la fel de bune și chiar l-a criticat vehement.

Pe finalul acestui an Octavian Popescu a avut din nou evoluții apreciate de toată lumea, iar puștiul lui FCSB a mărturisit faptul că toată această schimbare a venit de la derby-ul cu Rapid, când a marcat un gol și a dat o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist de la FCSB și-a dat seama că pentru a ieși din pasa neagră și a reveni la forma care l-a propulsat printre favoriții lui Gigi Becali va trebui să nu mai asculte toate criticile care i se aducă după un joc mai puțin reușit.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT