Fotbal intern

Octavian Popescu, pasă genială la golul lui Florin Tănase. Îl face uitat pe Man. Video

30.01.2021 | 21:42
Octavian Popescu pasa geniala la golul lui Florin Tanase Il face uitat pe Man Video
ADVERTISEMENT

Atacantul Octavian Popescu a dat o pasă genială la golul marcat de Florin Tănase în partida pe care FCSB o joacă pe Arena Națională cu Poli Iași, în etapa a 20-a din Liga 1.

Florin Tănase a marcat după o pasă minunată a lui Octavian Popescu

La mijlocul primei reprize, Octavian Popescu a primit o minge la marginea careului mare, l-a văzut pe Florin Tănase cum se demarcă și i-a pasat cu un lob superb peste apărarea ieșenilor, iar căpitanul FCSB-ului a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Tânăra speranță a roș-albaștrilor, despre care se spune că îl va face uitat pe Dennis Man plecat la Parma, s-a aflat aproape de a reuși primul său gol în campionat, dar șutul său din poziție bună a trecut peste poartă.

Becali i-a mărit salariul

Jucătorul de 18 ani pe care Gigi Becali anunța că îl va vinde cu 100 de milioane de euro are mai multe pase decisive în Liga 1, iar finanțatorul de la FCSB este convins că puștiul va reprezenta cel mai mare transfer din România.

ADVERTISEMENT

Considerat a fi noua ”perlă” a lui Gigi Becali, Octavian Popescu este criticat de fostul arbitru Cristian Balaj, care a spus că a aflat că jucătorul utilizează un limbaj suburban atunci când vorbește cu abitrii, în timpul jocurilor.

La începutul anului, FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul celor de la FCSB a decis să-i mărească încă o dată contractul lui Octavian Popescu, fiind încântat de prestațiile puștiului în prima parte a campionatului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,40 este cota pentru „FCSB câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!