Sport

Ofertă colosală pentru Robert Lewandowski din Arabia Saudită. Răspunsul polonezului la salariul de 100 de milioane de euro

Deși a ajuns la 35 de ani, Robert Lewandowski este în continuare un jucător care atrage. Iar ultima ofertă venită din Arabia Saudită este una fabuloasă.
24.03.2024 | 23:02
Oferta colosala pentru Robert Lewandowski din Arabia Saudita Raspunsul polonezului la salariul de 100 de milioane de euro
Deși a ajuns la 35 de ani, Robert Lewandowski este în continuare un jucător care atrage. Iar ultima ofertă venită din Arabia Saudită este una fabuloasă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Imediat după ce antrenorul Xavi Hernandez și-a anunțat plecarea de la Barcelona la finalul sezonului, presa spaniolă a scris faptul că sunt șanse mari ca și atacantul polonez să plece în perioada de transferuri din vară.

Robert Lewandowski a primit o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită

În ciuda faptului că cifrele lui Robert Lewandowski din acest sezon sunt mult sub ceea ce a arătat în anii trecuți, șeicii din Arabia Saudită nu au renunțat la ideea de a-l aduce și i-au făcut o ofertă colosală.

ADVERTISEMENT

Conform Mundo Deportivo, internaționalul polonez este atras în zona Golfului cu un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe an. Deși nu s-a vehiculat numele niciunei echipe, mai mult ca sigur este vorba de una dintre cele 4 forțe ale fotbalului saudit: Al Hilal, Al Nassr, Al Ahli sau Al Ittihad.

Nu este pentru prima dată când șeicii din Arabia Saudită se arată interesați de Lewandowski, pe care ar fi dorit să îl achiziționeze și în urmă cu mai puțin de un an. De data aceasta însă, oferta este mult mai spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Lewandowski, atras de o provocare în MLS

Cu toate acestea, atacantul polonez nu este interesat de provocarea saudită. Potrivit presei catalane, el ar dori să rămână la FC Barcelona, unde mai are un an de contract, cu opțiune pentru încă unul.

Robert Lewandowski consideră, fără îndoială, că mai are lucruri de arătat în fotbalul din Europa. Stilul de viață din Barcelona, de care se bucură polonezul și familia sa, este de asemenea un argument împotriva unei mutări în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Sursa citată menționează faptul că în cazul în care s-ar gândi la o plecare de la formația catalană, internaționalul polonez ar fi mai degrabă atras să meargă în Statele Unite ale Americii, la o formație din MLS.

În tomna anului trecut, Lewandowski a devenit doar al treilea jucător din istorie care a ajuns la 100 de goluri marcate în cupele europene. El are are 92 de goluri înscrise în Champions League, iar alte 8 au fost reușite în Europa League.

ADVERTISEMENT

Doar Lionel Messi, cu 132 de goluri în aceste competiții, și Cristiano Ronaldo, cu 145 de reușite, îl depășesc pe internaționalul polonez. În Top 10 se găsesc mulți alți jucători importanți, dar singurul în activitate este Karim Benzema (92 de goluri).

ADVERTISEMENT