Fotbal intern

Adrian Petre poate să scape de calvarul de la FCSB! Ce echipă din Liga 1 îl vrea

02.09.2020 | 18:10
Adrian Petre poate sa scape de calvarul de la FCSB Ce echipa din Liga 1 il vrea
ADVERTISEMENT

Ofertă de la o echipă din cupele europene pentru unul dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali îl vrea plecat cu orice preț de la echipă, chiar dacă a fost un jucător de bază în naționala lui Mirel Rădoi, la Campionatul European de Tineret.

Este vorba despre atacantul Adrian Petre. Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, şi-a arătat interesul pentru fotbalistul FCSB-ului, intrat în dizgrație și fără șanse prea mari să mai prindă un loc de titular, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre are doar 22 de ani și trebuie să-și găsească urgent o echipă la care să joace, pentru a nu pierde contactul cu echipa națională, iar FC Botoșani poate fi o variantă pentru tânărul atacant care poate întâlni Tottenham-ul lui Mourinho, dacă Botoșani va trece de Shkendija.

Transferul lui Adrian Petre depinde de plecarea lui Marko Dugandzic

FC Botoșani nu-și permite transferul lui Adi Petre, decât dacă va obține o sumă de bani pe atacantul croat Marko Dugandzic: ,,Dacă voi obține pe Marko Dugandzic suma pe care mi-o doresc eu și care este reală și în raport cu valoarea lui, adică un milion de euro, atunci îi voi face o ofertă lui Gigi Becali pentru Adrian Petre”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit GSP.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21, l-a sfătuit pe Adrian Petre să-și rezolve cât mai repede situația la FCSB, jucătorul având doar 8 meciuri de când s-a transferat de la Esbjerg la FCSB, reușind să înscrie un singur gol.

Adrian Petre are o cotă de piață de 800.000 de euro

Potrivit site-ului Transfermarkt.com, fotbalistul FCSB-ului este evoluat la 800.000 de euro, dar este greu de crezut că o echipă din România ar putea plăti o astfel de sumă.

ADVERTISEMENT

În februarie 2020, în momentul în care Adrian Petre a plecat din Danemarca pentru a se transfera la FCSB avea o cotă de 1,3 milioane de euro, cu 500.000 mai mult decât în acest moment!

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Adrian Petre, după ce l-a adus pe jucătorul Academiei Clinceni, Alexandru Buziuc, jucător venit gratis după ce și-a încheiat contractul cu Clinceni.

ADVERTISEMENT

În mandatul lui Toni Petrea, Adi Petre nu a prins nici măcar un minut! Antrenorul FCSB l-a preferat întotdeauna pe Alexandru Buziuc care este evaluat la doar 325.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,87 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT