Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oficialii lui Poli Iaşi îl apără pe Bordeianu după declaraţiile controversate despre Dinamo: “Nu este de condamnat! Şi-a apărat colegii”

Mihai Bordeianu a declarat că toată lumea o vrea salvată pe Dinamo şi Poli Iaşi este o victimă a acestui "complot". Oficialii moldovenilor sar în apărarea veteranului.
23.02.2024 | 23:24
Oficialii lui Poli Iasi il apara pe Bordeianu dupa declaratiile controversate despre Dinamo Nu este de condamnat Sia aparat colegii
Oficialii lui Poli Iaşi îl apără pe Bordeianu după declaraţiile controversate despre Dinamo: “Nu este de condamnat! Şi-a apărat colegii” Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După două victorii consecutive, Dinamo reintră puternic în lupta pentru salvarea de la retrogradare. “Câinii” sunt acum la cinci puncte de Poli Iaşi, iar echipa lui Leo Grozavu resimte presiunea înaintea meciului cu Rapid.

Oficialii lui Poli Iaşi îl apără pe Bordeianu după declaraţiile controversate despre Dinamo: “A avut o reacţie la cald”

Mihai Bordeianu a declarat la finalul meciului Petrolul – Poli Iaşi 2-1 că toată lumea vrea să o vadă pe Dinamo salvată de la retrogradare, lăsând de înţeles că Poli Iaşi este o victimă a acestui “complot”.

ADVERTISEMENT

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi, a sărit în apărarea lui Bordeianu şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că reacţia fotbalistului a fost la cald şi nu a făcut altceva decât să îşi apere colegii:

S-a văzut că Dinamo a legat două victorii, a venit din spate. S-a întărit, e adevărat, dar e drum lung. Bordeianu era supărat că am pierdut al doilea joc în minutul 93, după cel de la Botoşani. 

ADVERTISEMENT

A şi luat acel cartonaş galben uşor, când l-a oprit pe Musi. El a fost foarte iritat, apoi a fost schimbat. Şi, normal. A avut o reacţie la cald şi ce a spus, nu e de condamnat Bordeianu. 

“De la locul 7-8 în jos, toate sunt acolo. Aţi văzut ce se întâmplă cu două-trei victorii şi două-trei înfrângeri”

Este un jucător de experienţă, un moldovean care a câştigat trofee la CFR Cluj şi o voce care a fost în măsură să iasă după joc. Şi-a apărat colegii, la urma urmei. 

ADVERTISEMENT

Dinamo tot timpul a avut… mi-au plăcut jocurile pe care le-a făcut. Trebuie să fim realişti. Am şi declarat-o în alte intervenţii, ne batem pentru supravieţuire până în ultima clipă.

Mi-ar fi plăcut să avem linişte, cine nu îşi doreşte asta. Dar în acest campionat nu are nimeni linişte. De la locul 7-8 în jos, toate sunt acolo. Aţi văzut ce se întâmplă cu două-trei victorii şi două-trei înfrângeri.

ADVERTISEMENT

O să tragem linie după sezonul regulat. Au fost greşeli pro şi contra noastră. Toată lumea s-a plâns de arbitraj, s-a întâmplat şi la ultimele jocuri ale lui Poli Iaşi. Eu vreau să cred că va fi o dispută corectă până la final”, a spus Şfaiţer la FANATIK SUPERLIGA.

Oficialii lui Poli Iaşi îl apără pe Bordeianu după declaraţiile controversate despre Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: