Fotbal intern

Oficialii Universității Craiova, decizie importantă înainte de meciul cu Chindia. Echipa a plecat cu trenul. Update exclusiv

26.02.2021 | 12:56
Oficialii Universitatii Craiova decizie importanta inainte de meciul cu Chindia Echipa a plecat cu trenul Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Oficialii Universității Craiova au luat o decizie importantă înainte de „dubla” cu Chindia Târgoviște. Delegația Științei nu se va întoarce în Bănie după confruntarea de sâmbătă, ci va rămâne la Ploiești, acolo unde va fi cazată. Marți va avea loc și jocul din Cupa României, tot la Buzău, la fel ca partida din campionat, astfel că nu avea rostul o întoarcere în Bănie a echipei.

UPDATE 26 februarie, ora 12:56 / U Craiova a plecat cu trenul spre Buzău, pe fotbaliștii lui Marinos Ouzounidis așteptându-i un drum de șapte ore. Înainte să urce în vagoanele personalizate cu sigla „Științei”, oltenii s-au fotografiat cu fanii prezenți în Gara Craiova.

ADVERTISEMENT


ȘTIRE INIȚIALĂ 26 februarie, ora 09:29 /

Oltenii nu au deloc o misiune ușoară. Craiova dă peste o formație antrenată chiar de un fost mare jucător și antrenor al Științei, Emil Săndoi, cel care așteaptă cu încredere aceste dueluri.

În delegația care se va deplasa la Ploiești și Buzău va fi prezent și Elvir Koljic, golgheterul care a lipsit atât de mult craiovenilor. Bosniacul a revenit la antrenamentele echipei din Bănie și ar putea fi folosit măcar câteva minute în întâlnirile ce vor avea loc în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Oficialii Universității Craiova au luat decizia de a nu se întoarce în Bănie între cele două jocuri. Oltenii vor fi cazați la Ploiești

Conducerea Universității Craiova a luat decizia ca delegația care se va deplasa pentru meciurile cu Chindia Târgoviște din campionat și Cupa România să nu se mai întoarcă în Bănie între cele două dispute. Timpul este scurt, iar o revenire acasă ar fi fost fără sens, astfel că jucătorii și staff-ul vor rămâne la Ploiești până luni, acolo unde oficialii au decis ca delegația să fie cazată, după care vor merge la Buzău.

Oltenii vor pleca cu trenul din Bănie, vineri, după antrenament. Se vor duce la Buzău și pentru că este un drum mai lung, vor exista trei vagoane: două de dormit și unul normal. Marinos Ouzounidis a rulat mai multe formule de joc în săptămâna premergătoare disputelor, fiind conștient de faptul că ar putea să fie nevoit să folosească mai mulți jucători, având în vedere că meciurile se dispută la distanță scurtă de timp.

ADVERTISEMENT
  • 70 de km sunt între Buzău, locul unde se va desfășura Chindia – U Craiova, și Ploiești
  • 0-1 a fost scorul ultimei înfruntări între olteni și târgovișteni

În una dintre partidele cu Chindia Târgoviște și-ar putea face simțită prezența și Elvir Koljic. Așa cum FANATIK a dezvăluit informația în exclusivitate, bosniacul ar putea să apară pe teren măcar câteva minute.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis, îngrijorat de starea terenului: „Ne poate incomoda”

La primul meci de la sosirea sa la Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis nu a avut parte de un teren prea bun. Din păcate pentru tehnicianul grec, jocul FC Botoșani – U Craiova din Cupa România a arătat ca o partidă de fotbal jucată în Siberia, iar suprafața de joc nu a arătat ca un gazon prea bun pentru fotbal.

Cumva, această experiență l-a „marcat” pe Ouzounidis, iar antrenorul Craiovei este îngrijorat că Știința ar putea da peste un nou teren prost, mai ales că elevii săi sunt obișnuiți cu suprafața de joc perfectă de pe stadionul „Ion Oblemenco”: „Mă aştept la un meci dificil cu Chindia, trebuie să fim concentraţi, să dăm totul. Terenul ar putea fi o problemă pentru noi, fiindcă suntem obişnuiţi să jucăm repede, cursiv şi ne poate incomoda suprafaţa de joc, dar trebuie să ne adaptăm. 

Trebuie să ne concentrăm la primul joc, fiindcă dacă ne vom gândi la cel din Cupa României, le vom pierde pe ambele. Ştim că Chindia este o echipă bună, antrenată de un jucător emblematic al Craiovei, îl respectăm pe Emil Săndoi,” a declarat Marinos Ouzounidis înainte de Chindia – U Craiova.

„În acest moment, nu pot să-mi fac o idee despre Ouzounidis după aceste două meciuri. Nici nu-l cunosc pe el. Am văzut că a schimbat modulul tactic, Craiova juca într-un 4-3-3, iar Ouzounidis a trecut în 4-2-3-1.

E un lucru pe care pe mine mă surprinde pentru că și atunci când eram acolo, acum câțiva ani, știu că politica clubului era să joace într-un 4-3-3 și chiar mă surprinde faptul că Ouzounidis a schimbat sistemul de joc. Mă rog, fiecare antrenor cu stilul lui. Înseamnă că s-a impus,” a declarat în exclusivitate pentru FANATIK și Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, despre adversarul Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 1,93 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

     

ADVERTISEMENT