Sport

Cosmin Olăroiu, umilit în Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Prima reacție a românului

Haos total în Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Echipa lui Cosmin Olăroiu a avut 2-0, dar s-a văzut condusă chiar înainte de pauză. A pierdut în cele din urmă finala cu 2-6.
29.12.2023 | 21:58
Cosmin Olaroiu umilit in Supercupa Emiratelor Arabe Unite Prima reactie a romanului
Olaroiu are parte de un meci nebun in Supercupa Emiratelor Arabe Unite
ADVERTISEMENT
29-12-2023
19:58

Cosmin Olăroiu, prima reacție după umilința din Supercupă

Tehnicianul român Cosmin Olăroiu a reacționat după ce echipa sa a pierdut partida du al Ahli, scor 2-6, în finala Supercupei Emiratelor Arabe Unite. Asta, după ce formația lui Olăroiu conducea cu 2-0, grație reușitelor lui Camara (‘8) și Marega (’26).

La final de meci, Cosmin Olăroiu a numit meciul o ”tragedie”. ”După ce am reușit să marcăm de două ori, în loc să marcăm golul trei și apoi golul patru, Supercupa s-a transformat într-o tragedie pentru noi și am cedat. Le-am făcut cadou un penalty și am jucat în inferioritate numerică. Apoi, golurile lor au fost toate cadouri, pasele au venit din partea noastră”, a declarat antrenorul.

29-12-2023
18:09

Coșmar pentru Olăroiu și în repriza secundă a finalei Supercupei Emiratelor Arabe Unite

Coșmarul a continuat pentru Cosmin Olăroiu și în repriza secundă a finalei Supercupei Emiratelor Arabe Unite. Întors de Shabab Al Ahli în doar 15 minute în finalul primei reprize, după ce conducea cu 2-0 în minutul 26, tehnicianul român a asistat neputincios la umilirea echipei sale și în repriza secundă.

Cu un om în minus din prima parte a meciului, Al-Sharjah a mai încasat încă trei goluri după pauză, de la Mateusao (min. 62), Suhail (min. 79) și de la Yuri (min. 88). În plus, Shabab Al Ahli  a mai avut un gol anulat de VAR în minutul 71 pentru fault în atac, în timp ce formația lui OLăroiu s-a mai ales cu un om eliminat în minutul 90+3, Caio primind cel de-al doilea cartonaș galben.

S-a terminat 6-2 pentru Shabab Al Ahli, Cosmin Olăroiu ratând astfel șansa de a-și mai trece în palmares încă un trofeu în zona arabă.

Meci de neuitat în în Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Shabab Al-Ahli a reușit să întoarcă spectaculos scorul și a preluat conducerea la pauza meciului. Echipa lui Olăroiu, Al-Sharjah, a început tare partida.

Olăroiu are parte de un meci nebun în Supercupa Emiratelor Arabe Unite

Al-Sharjah a preluat conducerea rapid, iar după primele 26 de minute, tabela arăta deja 2-0. Camara a deschis scorul pentru formația lui Olăroiu în minutul 8, iar Marega a dublat avantajul peste alte 18 minute.

ADVERTISEMENT

Soarta partidei avea să ia o întorsătură neașteptată. Abdelaziz Alkaabi a fost eliminat pentru roșu, iar formația lui Olăroiu a trecut în defensivă. Cartabia a marcat o dublă pentru Shabab Al-Ahli în minutele 36, respectiv 43.

Lovitura de grație a venit din partea lui Yahya Al Ghassani, care și-a dus echipa în avantaj în minutul 45+5. Posesia mingii a fost un factor crucial în desfășurarea partidei, iar Shabab Al Ahli a demonstrat o dominanță evidentă în acest capitol, controlând 67% din timpul de joc.

ADVERTISEMENT

Al-Sharjah a încercat să echilibreze balanța, dar Shabab Al Ahli a reușit să își impună ritmul și să dicta condițiile în mare parte a meciului. În ceea ce privește numărul total de șuturi, Shabab Al Ahli s-a evidențiat cu 10 încercări, în timp ce Al-Sharjah a reușit să execute 7 lovituri către poarta adversă.

Al-Sharjah a condus cu 2-0

Cu toate acestea, eficiența a fost cheia, iar Shabab Al Ahli a avut 5 șuturi pe poartă, comparativ cu cele 3 înregistrate de Al-Sharjah. Statistica paselor evidențiază un joc mai precis din partea echipei Al-Sharjah, care a reușit să realizeze 85% pase precise, în comparație cu 72% din partea lui Shabab Al Ahli.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește disciplina pe teren, Shabab Al Ahli a comis 6 faulturi, în timp ce Al-Sharjah a fost sancționată de arbitru de 11 ori. Șuturile în interiorul și în afara careului de pedeapsă au constituit o componentă crucială a jocului. Shabab Al Ahli a avut 6 șuturi în interiorul careului, comparativ cu cele 4 înregistrate de Al-Sharjah.

Aceste statistici oferă o privire detaliată asupra evoluției echipei Shabab Al Ahli și Al-Sharjah în timpul primei reprize. Cu o posesie dominantă, Shabab Al Ahli a reușit să își impună stilul de joc, în timp ce Al-Sharjah a evidențiat precizia în pase.

ADVERTISEMENT

Cu un cartonaș roșu înregistrat de Al-Sharjah, dinamica jocului s-a schimbat, dar ambele echipe au avut oportunități de a obține victoria. Olăroiu va avea de muncit în vestiare pentru a reuși să întoarcă soarta jocului.

 

 

 

ADVERTISEMENT