Life

Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă, în locul de basm în care vrea să facă nunta! Cu cine a petrecut

Actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere într-un loc de basm în care vrea să facă și nunta cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician.
27.06.2022 | 14:27
Olga Balan sia serbat ziua de nastere ca o printesa in locul de basm in care vrea sa faca nunta Cu cine a petrecut
Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere la Palat. Sursa foto: Dragoș Zaharia.
ADVERTISEMENT

Actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere într-un loc de basm în care vrea să facă și nunta cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani de zile. Și-au amânat nunta din cauza pandemiei, pentru că nu au vrut să se căsătorească cu masca la gură.

Olga Bălan, aniversare de prințesă în locul în care vrea să se mărite

Actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere pe data de 23 iunie la Avrig, ca o adevărată prințesă, într-un cadru de basm, împreună cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia. De altfel, frumoasa actriță este imaginea acestui loc mirific, unde intenționează să-și unească destinul cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

”Am fost fericită să-mi sărbătoresc ziua de naștere alături de Dragoș Zaharia, viitorul meu soț la Palatul Brukenthal din Avrig, reședința de vară a baronului Samuel von Brukental, numită odinioară și Edenul Transilvaniei.

Aici natura se îmbină perfect cu istoria într-un dans romantic al frumuseții. Am petrecut într-un peisaj de poveste în fața Oranjeriei, într-o rochie de prințesă dăruită de Teodora Pop de la Gossip Tree din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Șampania a fost servită, dar și tortul a fost pregătit pentru mine de bucătarul șef în persoană, Cătălin Dobrică, căruia îi mulțumesc din suflet. Eu și Dragoș suntem Îndrăgostiți de acest loc de vis și pentru că formăm o echipă extraordinară atât în dragoste cât și pe plan profesional”, a declarat pentru FANATIK, Olga Bălan.

”Filmările pentru primul nostru videoclip, nu puteau să fie decât la palat”

Actrița și viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, fotograf și grafician de profesie, au filmat un prim episod la palat pentru YouTube, intitulat “Olga și viața la Palat”.

ADVERTISEMENT

”Alături de mine a fost și soprana Gabriela Alexandra Florea, alături de care am început o colaborare minunată, cântând în duet un stil muzical excepțional, pop opera. Bineînțeles că filmările pentru primul nostru videoclip, nu puteau să fie decât la palat”, a declarat pentru FANATIK, Olga Bălan.

Soprana Gabriela Alexandra Florea, Olga Bălan și Dragoș Zaharia. Sursa foto: Dragoș Zaharia.
Soprana Gabriela Alexandra Florea, Olga Bălan și Dragoș Zaharia. Sursa foto: Dragoș Zaharia.

Care a fost cea mai frumoasă aniversare

Cea mai frumoasă aniversare a sa a fost în copilărie, la vârsta de 15 ani. Despre ea își aduce minte cu drag. Mama sa i-a creat cu mâinile ei o rochițe superbă cu volane și i-a dăruit-o împreună cu două perechi de pantofi. Consideră că ținuta realizată de mama ei i-a purtat noroc la Cântarea României.

ADVERTISEMENT

”Îmi aduc aminte cu plăcere zilele de naștere din copilărie… cea care mi-a bucurat sufletul cel mai mult, a fost atunci când am împlinit frumoasa vârstă de 15 ani.

Mama mi-a creat o rochiță cu volane. Pe atunci erau la modă, iar cadoul primit din partea ei era foarte prețios pentru mine. O să vă întrebați de ce. Pentru că această rochiță a fost creată de mâinile celei mai gingașe ființe. Cu iubirea pentru propria ei fiică, reușea cu măiestrie să mă îmbrace după placul meu.

Și cum, la o rochița atât de frumoasă nu puteau lipsi pantofiorii. Mi-a dăruit două perechi de pantofi stil italian, cei negri de lac cu fundiță și cei albi de piele cu toc. Această ținută mi-a purtat foarte mult noroc. Cu ea am câștigat locul întâi la Cântarea României”, a declarat pentru FANATIK, actrița și cântăreața Olga Bălan, care n-a avut o viață ușoară.

Olga Bălan a împlinit în martie, 4 ani de relație cu iubitul ei, Dragoș Zaharia

Actrița și solista Olga Bălan are o relație cu Dragoș Zaharia, fotograf și grafician de profesie. Pe 27 martie, vedeta a aniversat patru ani de relație cu iubitul ei. Actrița susține că, la început, nimeni nu le-a dat o șansă.

Apropiații nu au încurajat-o pe actriță să înceapă o relație cu acesta, însă ea și-a ascultat instinctul, iar pe parcurs nu a regretat. Aceștia îi spuneau că ea merită mult mai mult, de la un ministru în sus.

Olga Bălan a debutat la Festivalul de la Mamaia și a jucat în ”Paradisul în direct”. Frumoasa blondină a locuit 20 de ani în Italia, la Roma. A avut numeroase apatiții în show-uri de televiziune din Italia. A moderat și o emisiune la Napoli. În ultimii ani s-a împărțit între Italia și România. În 2014 a realizat o emisiune la TVR 2, intitulată ”Salutări din Sud”.

ADVERTISEMENT
Tags: