Life

Olimpia Melinte a postat o imagine rară cu fratele ei de Paște: “El e părintele Bogdan”

Olimpia Melinte a postat o imagine rară cu fratele ei mai mare, părintele Bogdan, pe rețelele de socializare, în a doua zi de Paște. Acesta îi amintește foarte mult de tatăl lor.
26.04.2022 | 12:01
Olimpia Melinte a postat o imagine rara cu fratele ei de Paste El e parintele Bogdan
Olimpia Melinte a postat o imagine cu fratele ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte a postat o fotografie în care se află alături de fratele ei mai mare, părintele Bogdan, în a doua zi de Paște. Actrița este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală.

Olimpia Melinte, imagine rară cu fratele ei

Actrița din serialul Vlad spune că fratele ei seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lor atunci când îl aude predicând la biserică.

ADVERTISEMENT

“El e părintele Bogdan, fratele meu mai mare. Nu o să spun că sunt mândră de el și îl apreciez pentru tot ceea ce face, nu-i plac laudele, dar pot spune că de la an la an seamănă mai mult cu tata și că de câte ori îl aud predicând am senzația că dispariția tatei e doar o amintire îndepărtată.”, a scris îndrăgita actriță pe Facebook, în dreptul fotografiei cu fratele său.

Olimpia Melinte, alături de fratele ei
Olimpia Melinte, alături de fratele ei, părintele Bogdan. Sursa foto: Facebook

Vedeta și-a pierdut tatăl chiar la începutul filmărilor pentru serialul Vlad, care s-a terminat anul trecut. Colegii de pe platoul de filmare i-au fost alături în acest moment dificil. Cu ajutorul lor a reușit să facă față pierderii suferite.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine marcant a fost primul sezon, când l-am pierdut pe tata, chiar la început de proiect și toată lumea interioară mi-a fost dată peste cap.  

După acest moment mi-am regăsit cu greu echilibrul și tare de ajutor mi-a fost echipa, oamenii care m-au susținut pas cu pas pentru a nu mă prăbuși complet.”, a declarat Olimpia Melinte pentru Unica.

ADVERTISEMENT

Olimpia Melinte se pregătește de un nou proiect

Olimpia Melinte se pregătește de un nou proiect, mai exact de o nouă producție despre care nu se cunosc foarte multe detalii până în prezent.

Recent, vedeta a lansat prima ei carte pentru copii, Serion Pantalon, la începutul acestei luni.

Actrița în vârstă de 34 de ani a dat viață personajului Eliza în serialul Vlad, rol care i-a adus multe critici, dar și aprecieri. Vedeta a spus că a fost asociată de multe ori cu personajul interpretat timp de aproape trei ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Olimpia Melinte a apărut și în producții cunoscute din România. Printre acestea se numără filmele #Selfie (2014), București NonStop (2015) sau #Selfie 69 (2016). A realizat mai multe dublaje ale personajelor Disney Channel.

Este căsătorită cu Luca Constantin de mai bine de 12 ani, cu care a fost colegă de liceu. Cei doi au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Ingrid (1 an).

ADVERTISEMENT
Tags: