Fotbal intern

Olimpiu Moruțan, sfătuit să continue la FCSB: „Cota lui va crește și mai mult”

27.01.2021 | 12:59
Olimpiu Morutan sfatuit sa continue la FCSB Cota lui va creste si mai mult
ADVERTISEMENT

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, este de părere că Olimpiu Moruțan ar trebui să o părăsească pe FCSB abia după ce cucerește un titlu de campion al României, când cota sa „va crește și mai mult”.

Vlădoiu, fost fotbalist la Steaua, Rapid și Dinamo, declară că Moruțan ar merita să ajungă într-un campionat puternic.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni au anunțat că Inter Milano este pe urmele fotbalistului, care a mai avut o ofertă în această iarnă, din zona Golfului, așa cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate la vremea respectivă.

Olimpiu Moruțan este sfătuit de Jean Vlădoiu să rămână la FCSB

„Avem jucători valoroși, domnul Becali a investit foarte mult în acești jucători, merită ca ei să meargă să joace mai departe. Mi-aș dori să câștige un campionat, după care să plece afară pentru că cota lor va crește și mai mult. E frumos când câștigi un campionat, și pentru jucători, rămâi și în sufletul suporterilor.

ADVERTISEMENT

Ar fi frumos să câștige campionatul. Dacă domnul Becali consideră că trebuie să-l vândă acum, eu cred că merită acest copil. Mai sunt 2-3 jucători de mare valoare la FCSB”, a declarat Vlădoiu, la sfârșitul meciului FC Argeș – FCSB 0-0.

Italienii de la site-ul fcinter1908.it i-au acordat un spațiu generos lui Olimpiu Moruțan, unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să ia multe milioane de euro. Patronul FCSB-ului nu vrea să-l dea pe Moruțan fără cel puțin 15 milioane de euro. Inter Milano se află pe lista echipelor care îl urmăresc pe mijlocașul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”L-a cucerit inclusiv pe Gheorghe Hagi”

”Olimpiu Moruțan, 173 centimetri, l-a cucerit inclusiv pe Gheorghe Hagi prin stângul său rafinat, explozia și fantezia pe care le posedă. El a vrăjit deja mai mulți scouteri importanți ai unor echipe de top din Europa, iar Inter este și ea interesată de serviciile sale.

Inter îl va monitoriza în continuare pe Moruțan și speră să-l smulgă pe mijlocașul de 21 de ani de la FCSB”, au notat italienii, care au realizat un istoric al jucătorului de când s-a apucat de fotbal și până a ajuns la echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a evoluat în 14 meciuri pentru FCSB în actualul sezon de Liga 1 și a înscris 3 goluri. Jucătorul a bifat două partide și în Europa League, dar fără să înscrie. 10 pase de gol a reușit Moruțan pentru FCSB în această stagiune în campionat.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a fotbalistului de la FCSB pe site-ul Transfermarkt
  • 1 Cupă a României are în palmares Olimpiu Moruțan, câștigată cu FCSB în sezonul 2019-2020

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT