Fotbal intern

Oltenii pregătesc bannerul cu ”Universitatea Craiova, campioana României 2020”. Imagini exclusive de la stadion

Oltenii pregatesc bannerul cu Universitatea Craiova campioana Romaniei 2020 Imagini exclusive de la stadion
ADVERTISEMENT

Oltenii pregătesc banerul cu ”Universitatea Craiova, campioana României 2020”, fiind mai mult ca siguri că vor câștiga un nou titlu după o pauză de 29 de ani.

Cu câteva ore înainte de începerea marelui meci, Comitetul Executiv al FRF a stabilit că echipa campioană va fi stabilită strict în urma duelului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cele două vor juca cu trofeul pe masă, iar în caz de egalitate se vor juca două reprize de prelungire, iar apoi se va trece la lovituri de departajare în caz de nevoie.

Banner special făcut de olteni în cazul în care Universitatea Craiova câștigă titlul

Deși se anunță un meci extrem de încins și pe muchie de cuțit, oltenii sunt siguri că vor pune mâna pe titlu și au pregătit deja la stadionul ”Ion Oblemenco” un banner pe care scrie ”Universitatea Craiova, campioana României 2020”.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va disputa în această seară, de la ora 20:30, și nu va ține cont de regulile în care se joacă în campionatul intern. Astfel, formația care se va impune în 90 de minute, prelungiri sau la loviturile de departajare, va fi desemnată campioană.

Oltenii sunt motivați și din punct de vedere financiar, patronul Mihai Rotaru stabilind un sistem de premiere care îi va umple de bani pe Mihăilă, Cicâldău sau Dan Nistor dacă vor câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de o sumă de bani oferită la fiecare punct câștigat. Din informațiile FANATIK, jucătorii Craiovei iau 500 de euro pentru fiecare punct câștigat dacă echipa încheie pe locul 1, 400 de euro dacă echipa încheie pe locul 2 și 300 de euro dacă echipa încheie pe locul 3.

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj, marea finală pentru titlu, nu aduce emoții doar în țară, ci în întreaga lume pe unde sunt răspândiți fanii olteni. Aceștia au umplut cu mesaje de susținere pagina de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Cu patru ore înainte de startul marii finale, jucătorii lui Dan Petrescu au ieșit la masă în hotelul unde sunt cazați, iar atmosfera era una relaxantă în ciuda mizei foarte mari care se pune înaintea acestui joc cu U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 2,55 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT