Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul care a negociat transferul lui Ștefănescu la FCSB: „Discuții de 6 luni”

Marius Ștefănescu a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, dar impresarul Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA unde s-au blocat negocierile cu Sepsi.
12.09.2023 | 09:35
Omul care a negociat transferul lui Stefanescu la FCSB Discutii de 6 luni
Marius Ștefănescu a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, dar impresarul Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA unde s-au blocat negocierile cu Sepsi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Directorul general al covăsnenilor, Atilla Hadnagy, a mărturisit la FANATIK SUPERLIGAultima ofertă făcută de patronul vicecampioanei României pentru transferul atacantului a fost de 700.000 de euro, sumă considerată prea mică de cei de la Sepsi.

Unde s-a blocat transferul lui Ștefănescu la FCSB

Agentul Florin Vulturar, care a negociat din partea FCSB pentru transferul lui Marius Ștefănescu, a povestit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că oficialii de la Sepsi au crescut prețul jucătorului după prestațiile din cupele europene.

ADVERTISEMENT

”Am fost în discuții vreo 6 luni cu Sepsi referitor la transferul lui Ștefănescu la FCSB, dar într-un final nu s-a materializat nimic. Perioada trecută de transferuri a fost doar o tatonare, iar în perioada aceasta s-a discutat foarte mult și cu cei de la Sepsi, și cu domnul Georgescu (n.r. – Mihai Georgescu, proprietarul școlii de fotbal Viitorul Mihai Georgescu) de la Cluj, pentru că știți că o parte din drepturile federative le are clubul domniei sale.

Nu este adevărat că domnul Becali a cumpărat cele 50 de procente deținute de domnul Georgescu. S-a negociat, știau și cei de la Sepsi că discutăm cu domnul Georgescu, ne-am înțeles la preț pentru cele 50 de procente, dar apoi s-a blocat cu cei de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Nu s-a discutat niciodată despre un milion de euro, s-a ajuns undeva pe la 800.000 și a rămas să termine ei cu meciurile din Europa și în cazul în care nu se califică să mai discutăm. În mare parte ne înțelesesem pe o sumă, dar după meciurile din Europa a venit Atilla Hadnagy și a zis că nu mai există acel preț, că acum e alt preț. Și acolo s-a oprit totul”, a declarat Vulturar.

Ștefănescu își dorea să vină la FCSB

Impresarul a mărturisit că au existat contacte și cu Marius Ștefănescu și a spus că a simțit faptul că jucătorul și-ar fi dorit să vină la FCSB. ”Domnul Dioszegi a zis că nu mai vrea să se despartă de jucători și doar pentru 1,5 milioane ar fi de acord să plece jucătorul.

ADVERTISEMENT

S-a discutat puțin și cu jucătorul, dar nu aveam ce să vorbim cu el dacă nu ne înțelegeam cu clubul. Cei de la Sepsi ne-au dat acordul să discutăm în mare cu jucătorul dacă este de acord să vină la FCSB, dar nu aveam ce să discutăm foarte mult.

Nu cred că întâmpinam mari probleme cu jucătorul, totul era la salariu. Din discuția pe care am avut-o cu el și-ar fi dorit să vină. Știți cum e? Când e trenul în gară atunci trebuie să te urci în el. Și cu Chindriș s-a vorbit, au fost oferte și uitați unde e Chindriș acum. Mie îmi place să fac lucrul în momentul în care trebuie făcut.

ADVERTISEMENT

M-a surprins prețul de un milion de euro pentru care a plecat Andres Dumitrescu la Slavia Praga, nu neapărat transferul lui. E un jucător bun de care am fost întrebat de multe cluburi din afară, dar nu credeam că o să plece pe această sumă un fundaș. Dar este un jucător de viitor care poate fi o soluție și pentru echipa națională”, a spus Florin Vulturar, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în premieră, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30.

De ce nu a ajuns Ștefănescu la FCSB

ADVERTISEMENT