Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul care i-a dat prima șansă în presă lui Horia Ivanovici. „Aveai 28 de ani, știu și acum”

Horia Ivanovici a dezvăluit că Dumitru Dragomir este omul care i-a dat prima şansă în presă, în urmă cu mai bine de două decenii şi jumătate.
17.03.2024 | 09:00
Omul care ia dat prima sansa in presa lui Horia Ivanovici Aveai 28 de ani stiu si acum
Omul care i-a dat prima șansă în presă lui Horia Ivanovici. „Aveai 28 de ani, știu și acum”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a început cea mai recentă ediţie a emisiunii MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ cu un mesaj de mulţumire pentru Dumitru Dragomir.

Omul care i-a dat prima șansă în presă lui Horia Ivanovici. „El m-a pus şef peste un ziar şi îi datorez multe”

Jurnalistul a dezvăluit că Mitică Dragomir este omul care l-a promovat pe un post de conducere şi i-a transmis că va ajunge un jurnalist mare:

ADVERTISEMENT

“Apropo de asta, omul care mi-a dat prima şansă în presa din România, care mi-a dat volanul în mână, care mi-a transmis că voi ajunge mare este la o jumătate de metru de mine.

Este Dumitru Dragomir. Îţi mulţumesc din suflet. El m-a pus şef peste un ziar şi îi datorez multe. Vreau să îi spun public că îl iubesc şi îl îmbrăţişez”, a dezvăluit Horia Ivanovici la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: “N-are pic de răutate, dar face emisiunile cu răutate că aşa este în televiziune, altfel nu prinzi pe nimeni”

Dumitru Dragomir şi-a amintit de discuţia dintre ei şi i-a întors complimentul lui Horia Ivanovici, despre care a spus că este unul dintre oamenii pe care “îl iubeşte sticla”:

“Aveai 28 de ani, ştiu şi acum. Nu aş vrea să zic de atunci, ci de acum. La mine la boschetărie, unde stau am vorbit cu mai multă lume, din presă, din imobiliare. În urmă cu şase luni am avut o discuţie vis-a-vis de tine.

ADVERTISEMENT

Bă, îl cunoaşteţi? N-are pic de răutate, dar face emisiunile cu răutate că aşa este în televiziune, altfel nu prinzi pe nimeni. Şi este unul dintre oameni care spune lucrurilor pe nume. 

“Sunt oameni de o deşteptăciune rară care se pierd în faţa sticlei”

Dacă ştie ceva, nu ascunde nimic. Majoritatea ascund, pentru că n-au sânge în instalaţie. Erau cel puţin 20 la masă la Isoletta, cu Thiess. Erau şi câţiva cârcotaşi: 

ADVERTISEMENT

«Ciocu’ mic şi faţa la sticlă». Sunt oameni de o deşteptăciune rară care se pierd în faţa sticlei. Fac greşeli de ortoepie de te-apucă pandaliile, iar alţii cu o dezinvoltură… Eu sunt un om gângav. 

Cu toate acestea, sticla nu mă refuză. Bă, sunt oameni politici de o deşteptăciune rară. Şi când ies pe sticlă…”, a povestit Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Omul care i-a dat prima șansă în presă lui Horia Ivanovici. „Aveai 28 de ani, știu și acum”

ADVERTISEMENT