Sport

”Oracolul din Bălcești” lovește din nou. Mitică Dragomir anunță campioană din sezonul viitor: ”Cei de acolo se pricep și sunt serioși”

Nici nu s-a încheiat actuala ediție din Casa Pariurilor Liga 1 și Mitică Dragomir a dat verdictul în privința echipei care se va încorona campioană în sezonul viitor.
23.05.2022 | 22:00
Oracolul din Balcesti loveste din nou Mitica Dragomir anunta campioana din sezonul viitor Cei de acolo se pricep si sunt seriosi
Nici nu s-a încheiat actuala ediție din Casa Pariurilor Liga 1 și Mitică Dragomir a dat verdictul în privința echipei care se va încorona campioană în sezonul viitor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cucerit pentru a cincea oară consecutiv titlul în România, profitând de pasul greșit făcut de FCSB în penultima etapă a play-off-ului.

Mitică Dragomir pariază pe campioana din sezonul viitor

Cunoscut ca ”Oraculul din Bălcești” pentru previziunile sale, fostul șef de la LPF, Mitică Dragomir este de părere că CFR Cluj va ieși campioană și în sezonul viitor, în timp ce Gigi Becali se va axa în continuare la FCSB pe vânzarea de jucători.

ADVERTISEMENT

”Parcă s-a ales praful în ultimii 10 ani! Dar nimeni nu face nimic, nici guvernanții, nici cei de la Ligă, nici cei de la Federație, care nu fac nimic nici pentru prezentul, nici pentru viitorul fotbalului. Dacă cei de la FRF erau serioși, implementau VAR-ul pentru ultimele etape și puneau meciurile de la aceeași oră.

Eu am spus de la începutul anului că CFR Cluj va fi campioană. La anul, tot CFR va fi! De ce? Pentru că cei de acolo se pricep și sunt serioși. Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul. El câștigă bani, asta înseamnă capitalismul!”, a declarat Dragomir, la lansarea cărții ”Fotbal minut cu minut”.

ADVERTISEMENT

Câți bani a încasat CFR cluj după câștigarea campionatului

Campioana României CFR Cluj va încasa o sumă importantă de bani după câștigarea celui de al 5-lea titlu consecutiv. Veniturile vișiniilor ar putea deveni impresionante, în funcție de rezultatele din cupele europene.

CFR Cluj nu are o situație financiară roz. Cu datorii de ordinul zecilor de milioane de euro, noua campioană a României avea nevoie ca de aer de cel de al cincilea succes în Casa Pariurilor Liga 1. Numai din drepturile TV, CFR Cluj va încasa aproape trei milioane și jumătate de euro. Mare parte din această sumă a intrat deja în contul clubului.

ADVERTISEMENT

850.000 de euro au încasat feroviarii din drepturile TV, după evoluțiile din prima parte a campionatului (sezonul regulat), la care se adaugă alte 2.640.000 de euro, pentru clasarea pe prima poziție la finalul sezonului în curs. Cumulat, acest lucru înseamnă 3.490.000 de euro.

VAR-ul ar fi dus la o ”finală” FCSB – CFR Cluj

Ilie Dumitrescu a vorbit despre titlul pierdut de FCSB, fiind de părere că CFR Cluj a fost echipa mai constantă din actualul sezon, însă a amintit și de greșelile de arbitraj din partidele FC Voluntari-FCSB, scor 2-2 și CFR Cluj-U Craiova, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional a admis că ar fi putut exista o ”finală” pentru titlu dacă în România exista sistemul VAR. Astfel, golul egalizator al Voluntariului din meciul cu FCSB ar fi fost anulat și așa se ajungea la un meci cu titlul pe masă.

ADVERTISEMENT