Sport

Ovidiu Burcă, interviu pentru Fanatik despre preluarea lui Dinamo: “Suporterii nu au răbdare la cluburile mari! Vreau să ştiu în ce mă bag!”. Exclusiv

Ovidiu Burcă a bătut palma cu oficialii lui Dinamo pentru preluarea echipei. Antrenorul a declarat pentru FANATIK că a discutat atât cu şefii clubului, cât şi cu DDB pentru a ştii la ce muncă se înhamă.
18.07.2022 | 20:04
Ovidiu Burca interviu pentru Fanatik despre preluarea lui Dinamo Suporterii nu au rabdare la cluburile mari Vreau sa stiu in ce ma bag Exclusiv
Ovidiu Burcă poate fi noul antrenor de la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de schimbarea antrenorului. FANATIK a informat că Ovidiu Burcă a bătut palma cu şefii clubului pentru preluarea echipei, cu trei săptămâni înainte de startul ligii secunde.

Ovidiu Burcă, interviu despre preluarea lui Dinamo: “Vreau să ştiu pe ce ne putem baza!”

Ovidiu Burcă a acordat un interviu pentru FANATIK în care a recunoscut că a purtat discuţii cu cei din DDB, spunând că înainte de a semna vrea să îşi ia toate informaţiile despre situaţia în care se află clubul. Tehnicianul a spus că la echipă nu poate fi alt obiectiv decât promovarea.

ADVERTISEMENT

Bună ziua, domnule Burcă! Din informaţiile noastre, veţi fi noul antrenor al lui Dinamo…

– A fost o discuţie, rămâne să vedem zilele următoare ce se va întâmpla. Dar da, au avut loc discuţii.

Sunteţi tentat să preluaţi echipa, chiar dacă este într-o situaţie dificilă?

– Dinamo este tentantă pentru oricine. Rămâne de văzut în ce condiţii. De asta am avut aceste discuţii, pentru a vedea care sunt condiţiile de la Dinamo, să ştiu pe ce ne putem baza.

ADVERTISEMENT

“Indiferent de moment, mi-e greu să cred că suporterii dinamovişti acceptă să vadă echipa luptându-se prin Liga 2”

Aţi avut o discuţie şi cu cei din DDB despre preluarea clubului…

– Da, am avut discuţii pentru că vreau să culeg cât mai multe informaţii ca să înţeleg care este starea în acest moment.

Aveţi experienţa unei promovări, cu Slatina. Obiectivul dumneavoastră la Dinamo ar fi promovarea, nu?

ADVERTISEMENT

– Obiectivul la Dinamo este să câştigi. Este în ADN-ul clubului, să câştigi fiecare meci, să câştigi trofee. Cu promovări, Dinamo este puţin obişnuită pentru că nu a mai fost acolo, să se bată la promovare. Dar, la Dinamo asta ar trebui să fie mentalitatea. Să câştige meci de meci. Cine vine să spună altceva, ori nu cunoaşte istoria, ori nu cunoaşte clubul. Indiferent de moment, mi-e greu să cred că suporterii dinamovişti acceptă să vadă echipa luptându-se prin Liga 2.

“Suporterii nu au răbdare la cluburile mari. Dacă îmi asum, vreau să ştiu în ce mă bag”

Înţeleg…

– De asta pentru mine este important să cunosc momentul, să văd ce lipsuri sunt. Să văd ce se poate realiza şi ce se poate construi. Eu cunosc foarte bine clubul şi ştiu că aici nu e timp. Suporterii nu au răbdare la cluburile mari. Şi bineînţeles, cel mai expus este antrenorul. De asta, dacă îmi asum un lucru, vreau să ştiu în ce mă bag. Despre asta este vorba.

ADVERTISEMENT

Trei săptămâni este un termen scurt pentru pregătire?

– Foarte scurt, foarte, foarte scurt.

De ce depinde numirea dumneavoastră la Dinamo?

– Deocamdată nu există un administrator special, o ierarhie foarte clară. Acţionarii trebuie să se aşeze la masă, să îşi rezolve lucrurile şi abia de acolo vom începe să avem discuţii concrete.

  • 42 de ani are Ovidiu Burcă
  • 3 ani a evoluat Burcă la Dinamo (între 2003 şi 2005)
ADVERTISEMENT