Sport

Ovidiu Burcă, prezentat oficial ca antrenor la Dinamo: ”Mă simt pregătit. Vom duce echipa acolo unde îi este locul”

Dinamo intră într-o nouă etapă odată cu numirea lui Ovidiu Burcă ca antrenor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Tehnicianul a fost prezentat oficial în noua sa funcție.
21.07.2022 | 13:36
Ovidiu Burca prezentat oficial ca antrenor la Dinamo Ma simt pregatit Vom duce echipa acolo unde ii este locul
Dinamo intră într-o nouă etapă odată cu numirea lui Ovidiu Burcă ca antrenor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Tehnicianul a fost prezentat oficial în noua sa funcție. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

La puține momente după ce a fost validat în funcția de administrator special, Vlad Iacob a confirmat informația prezentată de FANATIK în exclusivitate încă de luni, 18 iulie: Ovidiu Burcă va fi antrenorul ”câinilor” în Liga 2.

Dinamo l-a prezentat oficial pe antrenorul Ovidiu Burcă

Lucrurile încep să se miște la Dinamo, odată cu instalarea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special, așa cum a anunțat FANATIK. Acesta l-a ales pe Ovidiu Burcă pentru a conduce echipa de pe banca tehnică în sezonul ce stă să înceapă și noul antrenor a fost prezentat oficial.

ADVERTISEMENT

”Și pentru mine este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil. Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul.

Nu e ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet, lucrurile nu au cum să meargă decât în direcția bună. Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul.

ADVERTISEMENT

Numirea mea a depins oarecum de investirea lui Vlad Iacob ca administrator special, pe de o parte. Pe de altă parte, pentru că a trebuit să înțeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo și cred că de asta a durat așa de mult”, a declarat Burcă, la conferința de prezentare.

Burcă, avertisment pentru jucători încă de la început

Noul tehnician al ”câinilor” a spus că este presat de timpul scurt până la începerea noului sezon din Liga 2, însă își dorește să facă o analiză cât mai amplă a jucătorilor pe care îi are în lot.

ADVERTISEMENT

”Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare. Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo și care au capacitatea și talentul să o poată face.

Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor și vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu”, a afirmat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Administratorul special Vlad Iacob nu a dorit să vorbescă despre posibile transferuri de jucători, dar a anunțat că în curând va fi numit un director sportiv: ”Nu este rolul meu de a intra în detalii de acest gen. Veți vorbi cu noul antrenor, plus că vom vedea dacă va veni cineva și pe poziția de director sportiv. Avem deja și pentru asta un nume”.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva...
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”