Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ovidiu Hațegan, coșmarul Universității Craiova: „I-a dat comandă lui Mladinovici de la VAR!”

Universitatea Craiova a pus tunurile pe Ovidiu Hațegan, pe care îl consideră responsabil pentru remiza de acasă cu Poli Iași, scor 2-2.
17.12.2023 | 17:02
Ovidiu Hategan cosmarul Universitatii Craiova Ia dat comanda lui Mladinovici de la VAR
Ovidiu Hațegan, coșmarul Universitatii Craiova: „I-a dat comandă lui Mladinovici de la VAR!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a scăpat ca prin urechile acului victoria în meciul cu Poli Iași. În minutele de prelungiri, Markovic a marcat pentru olteni, dar brigada lui Horia Mladinovici a anulat reușita pentru ofsaid și partida s-a terminat 2-2. Sorin Cârțu a pus tunurile pe Ovidiu Hațegan, care s-a aflat în camera VAR.

Ovidiu Hațegan, luat la țintă de Sorin Cârțu. De ce e coșmarul Universității Craiova

Oltenii au contestat vehement arbitrajul de la U Craiova – Poli Iași 2-2. Fostul președinte al alb-albaștrilor nu este de acord nici cu lovitura de pedeapsă care s-a dictat în favoarea moldovenilor și din care s-a făcut 2-1.

ADVERTISEMENT

„El nu a fluierat din prima penalty. El a lăsat cumva jocul să continue. Cred că a primit comanda de la Hațegan din VAR. Dacă vă uitați la fază, Mladinovici n-a dat penalty. Nici uu știam de ce s-a dat”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cu obiectiv titlul de campioană, Universitatea Craiova rămâne departe de liderul FCSB. În urma remizei cu Poli Iași, echipa lui Ivailo Petev a rămas pe locul 3, cu 33 de puncte, opt mai puține decât roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor să se întărească pentru lupta la titlu

Pentru a nu mai avea sincope și pentru a câștiga indiferent de obstacole, Mihai Rotaru e dispus să facă o campanie spectaculoasă de achiziții în această iarnă. La FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin și Sorin Cârțu au făcut câteva propuneri.

„Eu știu că cei de la Universitatea caută niște posturi și tăcerea lor mi se pare suspectă. Asta înseamnă că lucrează. Dacă aș fi ziarist 100%, aș vorbi cu prietenii mei, colegii mei, să fie foarte atenți la ce se întâmplă la Universitatea.

ADVERTISEMENT

Văd că echipa aseară a jucat cu doi fundași centrali, care sunt mijlocași centrali, Screciu și Crețu, și asta mă face să cred că U Craiova va căuta în această iarnă fundași centrali”, a declarat Vochin.

„Fundaș central, fundaș dreapta, am și spus pe cine mi-aș dori și ce îmi place mie, Doua, de la Petrolul, îmi place foarte mult. Un optar. Și aseară apare Mitriță, dar Mitriță poate fi marcat dublu-triplu, atunci trebuie să intre altul în rol și să își asume sarcinile lui Mitriță.

ADVERTISEMENT

Așa că mai ai nevoie de jucători de tipul ăsta, care să fie decisivi, și în atac și în apărare. (n.r. – știi de vreun transfer?) Sincer, nu. Nu am discutat nicun transfer. Eu i-am spus că îmi place Doua fundaș dreapta”, a declarat Sorin Cârțu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și EXCLUSIV, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Ovidiu Hategan, COSMARUL Universitatii Craiova | “El a dat si PENALTY-ul din VAR”

ADVERTISEMENT