Sport

Ovidiu Sabău nu a crezut în varianta Gică Hagi la națională! Ce spune despre războiul din Generația de Aur

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre varianta Gică Hagi la echipa națională și a explicat motivul pentru care „Regele” a refuzat oferta Federației Române de Fotbal.
22.11.2021 | 20:11
Ovidiu Sabau nu a crezut in varianta Gica Hagi la nationala Ce spune despre razboiul din Generatia de Aur
ADVERTISEMENT

Fostul internațional este de părere că Gică Hagi nu ar fi putut renunța atât de ușor la proiectul de la Farul Constanța și că ar fi făcut alte compromisuri pentru națională, însă nu să renunțe la Academia sa.

Ioan Ovidiu Sabău a comentat și declarațiile lui Florin Prunea, care a vorbit despre un conflict între jucătorii Generației de Aur și Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Sabău nu a crezut în varianta Gică Hagi la națională

Ioan Ovidiu Sabău nu a crezut în varianta venirii lui Gică Hagi la naționala României, explicând motivul pentru care „Regelui” i-ar fi fost mult prea greu să facă o astfel de alegere dorită de fanii „tricolorilor”.

„Alte compromisuri se puteau face, dar el are un proiect important, ar fi fost o situație delicată ca Hagi să preia naționala și să lase Farul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că în ultima perioadă, din discuțiile care au fost în presă și din ce a discutat Gică Hagi, el ar fi fost cel mai potrivit pentru a fi selecționerul României.

Acum, ar trebui ca FRF să iasă cu o poziție oficială, pentru a spune de ce nu s-a rezliat mutarea”, a spus și Lucian Goian.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Ovidiu Sabău despre un posibil război între Răzvan Burleanu și Generația de Aur

Ioan Ovidiu Sabău nu a comentat afrimațiile lui Florin Prunea, care a vorbit despre un război între Generația de Aur și Răzvan Burleanu, susținând că nimeni nu a vorbit cu el despre un boicot:

„Nu am fost la înmormântarea lui Didi Prodan și nu știu despre niciun pact ca cei din generația de aur să nu colaboreze cu Răzvan Burleanu”.

ADVERTISEMENT

„Am lucrat cu Didi Prodan în cadrul FRF. Ultima dată când l-am văzut era foarte supărat de cum a fost tratat de Federație. I-am spus să nu facă o obsesie din chestia asta pe care o avea el împotriva lui Burleanu. Din păcate, nu a putut.  

Burleanu s-a purtat urât cu el. L-a șantajat. L-au chemat să rupă contractul, Didi nu vrut. Și lucrurile alea le-a pus la suflet și, din păcate, a cedat.

Eu l-am considerat pe Didi un simbol al României”, a spus Florin Prunea la mormântul lui Didi Prodan, la cinci ani de la trecerea în neființă a marelui fotbalist.

ADVERTISEMENT