Sport

Ovidiu Sabău, surprins de retragerea lui Mircea Lucescu: „A venit brusc, pe neașteptate”. Exclusiv

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că a fost surprins de retragerea lui Mircea Lucescu, spunând că vestea l-a luat pe neașteptate.
03.11.2023 | 21:35
Ovidiu Sabau surprins de retragerea lui Mircea Lucescu A venit brusc pe neasteptate Exclusiv
Ovidiu Sabău, surprins de retragerea lui Mircea Lucescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Universității Cluj a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și l-a lăudat pe Mircea Lucescu pentru întreaga carieră pe care a avut-o. Acesta și-a amintit și de perioada pe care a petrecut-o la Dinamo, despre care a spus că a fost o experiență incredibilă.

Ovidiu Sabău, surprins de retragerea lui Mircea Lucescu

Ioan Ovidiu Sabău a fost surprins de retragerea lui Mircea Lucescu, însă îl înțelege pe fostul său antrenor, punând pe seamă Războiul din Ucraina și deplasările complicate pe care le-a avut:

ADVERTISEMENT

„A fost și este un om cu o valoare de neînchipuit prin felul în care trăit prin fotbal și pentru fotbal. Am lucrat în jur de zece ani împreună și am adunat atâtea episoade și amintiri încât aș putea scrie o carte.

M-a luat cumva prin surprindere decizia dânsului, fiindcă a venit brusc, pe neașteptate. Dar probabil s-au adunat foarte multe probleme din cauza războiului, e greu să muncești în condițiile de acolo, deplasări complicate, incertitudine, efort deosebit, un stres suplimentar.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, perioada de la Dinamo a însemnat o experiență absolut incredibilă. Eram un grup de tineri, ne-a ajutat enorm să creștem, să ne dezvoltăm, să fim pregătiți pentru viață, în general, nu doar pe terenul de fotbal”.

Găsiți pe FANATIK.RO și reacțiile oferite în exclusivitate de Cornel Dinu, Silviu Lung sau Ovidiu Ioanițoaia, cu privire la retragerea din activitate a lui Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi închipui că se va rupe total de fotbal!”

„Felul lui de a fi echilibrat ne-a dat mereu încredere. Ne simțeam protejați în prezența lui, iar modul în care pregătea meciurile, apelând la detalii fascinante, te împingea pur și simplu înainte.

Victoria cu 3-0 din Ghencea, în 1989, a fost o operă de artă. Crease atunci la Dinamo o echipă fantastică, de clasă internațională. Un antrenor care punea atâta pasiune, atâta emoție, transmitea atâta forță!”, a continuat Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

„Acum, când trec și eu prin experiența antrenoratului, înțeleg mai în profunzime anumite momente trăite alături de nea Mircea. Îi transmit să fie sănătos și să aibă grijă de el, de familie!

Nu-mi închipui că se va rupe total de fotbal, dar depinde cât de abili vor fi cei care vor dori să obțină colaborarea cu Lucescu, cum vor pune problema, cum vor aborda un proiect alături de nea Mircea”, a mai spus Ovidiu Sabău pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT