Fotbal intern

Pablo Cortacero, făcut praf la TV: „L-aș da afară din țară”

25.01.2021 | 21:56
Pablo Cortacero facut praf la TV Las da afara din tara
ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero nu mai este dorit de nimeni, nu doar de suporterii lui Dinamo, ci de multă lume din fotbalul românesc, printre care și Adrian Mutu, selecționerul României U21, care, invitat la TV, l-a făcut praf pe iberic.

„Briliantul” are un plan radical, care nu poate fi pus în aplicare, însă pe care l-ar dori suporterii „câinilor”, și anume să-l dea pe spaniol afară din țară.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a comentat situația de la Dinamo și nu îi vine să creadă cum a ajuns clubul din șoseaua Ștefan cel Mare.

Pablo Cortacero a fost făcut praf la TV de Adrian Mutu

Pablo Cortacero și-a pus amprenta într-un mod negativ pe fotbalul din România, iar situația de la Dinamo îi deranjează din ce în ce mai mult și pe oamenii de fotbal din România, cum ar fi Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Suporterii încearcă să țină în viață Dinamo, să nu ajungă la faliment, ar fi ceva foarte urât, e singura cu tradiție, în afară de FCSB, care are problema cu numele, care a rămas. Suporterii nu pot ține singuri un club de anvergura lui Dinamo. Ideal ar fi să vină cineva, să găsească o înțelegere cu suporterii, dar cineva foarte profesionist. 

Eu, dacă puteam să decid, îl dădeam afară din țară, pentru că aici nu e vorba doar despre Dinamo, e vorba despre noi toți. Nu poți ține o echipă de genul lui Dinamo așa, să nu plătești jucătorii.

ADVERTISEMENT

 Cum să ajungă să spună jucătorii și antrenorii că pleacă pentru că nu-s plătiți? Eliminarea acestui personaj din țară trebuie să se întâmple, trebuie să se întâmple ceva ca Dinamo să se salveze”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club, de la TV Digi Sport.

Selecționerul naționalei de tineret nu își face card DDB

Deși este sufletește apropiat de Dinamo, Adrian Mutu a declarat că nu vrea să-și facă un card de membru DDB, pentru că nu vrea să trezească suspiciuni în ceea ce-l privește, mai ales din poziția de selecționer al României U21.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să fiu membru DDB, sunt antrenorul echipei naționale și nu vreau să se interpreteze ceva. Cât au fost persoane ca domnul Badea, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Dinamo nu a avut probleme.

Oamenii ăștia nu au mai continuat, dar nu a însemnat ceva rău că Dinamo a ajuns pe mâinile lui Ionuț Negoiță. Nu a fost corect ca el să vândă Dinamo spaniolilor, dar nici lumea nu s-a comportat frumos cu el”, a mai spus Adi Mutu.

Totuși, legat de „DDB”, Pablo Cortacero a spus într-un interviu exclusiv pentru FANATIK că DDB nu va conduce niciodată Dinamo.

  • 42 de ani este vârsta lui Adrian Mutu
ADVERTISEMENT