Fotbal intern

Pablo Cortacero ratează debutul lui Contra pe banca lui Dinamo: “Programul este foarte aglomerat!”. Exclusiv

30.08.2020 | 22:09
Pablo Cortacero rateaza debutul lui Contra pe banca lui Dinamo Programul este foarte aglomerat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat în Era Spaniolă. Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar al acțiunilor de la Ionuț Negoiță și și-a prezentat proiectul într-o conferință de presă la Săftica. 

Este prima ieșire în public a omului de afaceri spaniol de la anunțul de preluare a clubului, pe data de 13 august. Pablo Cortacero a promis că va transforma Dinamo într-un club asemănătoare celor din Primera la nivel de organizare.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero a amânat, însă, întâlnirea cu fanii din board-ul DDB, care dețin 20% din acțiunile clubului, pentru zilele următoare după ce mai mulți membri nu au putut participa la întâlnirea de azi și acest meeting ar fi avut loc „pe repede înainte”, doar o oră și jumătate.

Pablo Cortacero ratează debutul lui Contra pe banca lui Dinamo: “Programul este foarte aglomerat!”

De altfel, FANATIK a aflat de la Pablo Cortacero că el nu va participa nici la meciul lui Dinamo împotriva Chindiei de luni, care va avea loc la Ploiești pentru că omul de afaceri are un program foarte aglomerat:

ADVERTISEMENT

“Din păcate, nu cred că voi fi mâine la meci. Programul meu este foarte aglomerat în această perioadă și cred că la ora meciului nu voi mai fi în țară. Dar cu siguranță, pe viitor, voi participa și la meciurile echipei”, a spus Cortacero pentru FANATIK.

“Avem intenția de a achiziționa și procentele pe care le dețin suporterii”

Pablo Cortacero a spus în cadrul conferinței de presă că vrea să preia și acțiunile deținute de suporteri. Există discuții în acest sens și în întâlnirea care va avea loc cu fanii în perioada următoare se va discuta și acest aspect:

ADVERTISEMENT

“Aștept seriozitate, transparență, un club profesionist ca în orice ligă mare a Europei și, mai presus de toate, să dezvoltăm academia. Începând de acum, trebuie să construim un club profesionist.

Știam că este un club istoric, cu o masă de suporteri foarte importantă. Îmi dădeam seama că are un potențial foarte important, care să poată fi dezvoltat într-o manieră profesionistă.

ADVERTISEMENT

Vom avea o întâlnire în următoarele zile cu suporterii. Avem intenția de a achiziționa și procentele pe care le dețin suporterii. Vom avea discuții pe această temă în viitorul apropiat. Discutam și despre o majorare de capital.

“Știu că există o mare rivalitate între Dinamo și Steaua, dar nu am cunoștințe solide”

În acest moment este un due-diligence pentru a identifica datoriile și după acest audit vom lua măsurile pentru achitarea lor. Știu că există o mare rivalitate între Dinamo și Steaua, dar nu am cunoștințe solide.

Noi vrem să facem un proiect solid și credem în noi”, a spus Cortacero în cadrul conferinței de presă de prezentare.

 

ADVERTISEMENT