Life
notix pixel id

Panică pentru Vulpița de la Acces Direct: a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu sarcina

30.04.2021 | 22:06
Panică pentru Vulpița de la Acces Direct: a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu sarcina
Vulpița a ajuns de urgență la spital. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct, soția lui Viorel Stegaru, a ajuns de urgență la Spitalul din Huși. Aici, medicii de la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” au luat-o imediat în primire.

Fosta vedetă de la Acces Direct este însărcinată în 35 de săptămâni. Chiar dacă nu urma să devină mamă zilele acestea, se pare că Veronica Stegaru naște prematur chiar în această noapte.

Pe contul ei de Instagram, a postat o prietenă de-ale Vulpiței, care a ținut să îi liniștească pe urmăritorii ei. I-a informat că se simte bine, dar și că se va întoarce acasă alături de bebelușul ei.

ADVERTISEMENT

Veronica a ajuns de urgență la spital

„Vero se simte bine! Cât de curând va pleca acasă, dar nu singură”, a anunțat prietena Veronicăi. Ulterior, chiar Vulpița de la Acces Direct a intrat în legătură cu fanii ei.

„Sunt bine. Sunt la spital. Doctorița mă ține sub supraveghere, dar o să merg acasă mâine”, a anunțat Vulpița din Blăgești, după ce s-a aflat că a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

ADVERTISEMENT
Vulpita de la Acces Direct naste in aceste momente
Vulpița de la Acces Direct, soția lui Viorel Stegaru, a ajuns de urgență la Spitalul din Huși. Sursă foto: Captură Instagram

Mirela Vaida, mesaj pentru Vulpița de la Acces Direct

Recent, Mirela a recunoscut în emisiunea pe care o prezintă că îi simte lipsa. Mai mult decât atât, a mai declarat că nu mai știe nimic despre Vulpița și că își dorește să o revadă.

„Mi s-a făcut dor, ce mai face Veronica, ea nu trebuia să nască? Când naște și ea că trebuie să anunțăm și noi… că vorba aia, am trăit aici zi de zi.

ADVERTISEMENT

Nimic nu mai știu de ei, trăiam cu ei în emisiune mai mult decât stăteam cu copiii mei. Pleci așa și ne lași cu inima ruptă, să nu mai știm nimic de viață.

Să nu mai știm noi nimic acum de viața lor. Deci mai e puțin și naște, îi pupăm și le dorim multă sănătate și îi dorim sarcină ușoară Veronicăi. Ne era cam dor”a spus Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri