Sport

Paradox la CSM Bucureşti! Un fost arbitru din prima ligă de fotbal este preşedintele secţiei de handbal

CSM Bucureşti trece prin schimbări importante în această perioadă. Remus Drăgănescu a fost demis din funcţia de preşedinte al secţiei de handbal, post ocupat de un fost arbitru în prima ligă de fotbal.
17.07.2022 | 15:40
Paradox la CSM Bucuresti Un fost arbitru din prima liga de fotbal este presedintele sectiei de handbal
Paradox la CSM Bucureşti! Un fost arbitru din prima ligă de fotbal este preşedintele secţiei de handbal. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti începe noul sezon cu schimbări important la nivel de lot şi conducere administrativă. Au fost investiţii importante în jucătoare de mare valoare, obiectivul trasat fiind clar: câştigarea campionatului şi calificarea în Final Four.

Paradox la CSM Bucureşti! Sorin Uţică, fost arbitru în prima ligă la fotbal, preşedintele secţiei de handbal

Fostul director general al clubului, Gabriela Szabo, a fost detaşată la Sala Dalles, iar Remus Drăgănescu a fost dat afară din funcţia de preşedinte al secţiei de handbal. Aşa cum FANATIK a anunţat, noul şef al secţiei de handbal va fi Vlad Enăchescu, iar team manager va fi Cristina Vărzaru, fostul secretar general al Federaţiei Române de Handbal.

ADVERTISEMENT

Însă, va mai dura o perioadă până la rezolvarea contractelor lui Vlad Enăchescu şi a Cristinei Vărzaru, astfel că, în acest moment, preşedinte al secţiei de handbal de la CSM Bucureşti este un fost arbitru de primă ligă la fotbal.

Sorin Uţică ocupă funcţia de şef la handbal după demiterea lui Remus Drăgănescu şi va rămâne în funcţie până când se va rezolva situaţia cu actele la Vlad Enăchescu şi Cristina Vărzaru. Uţică are o vastă experienţă şi ca manager.

ADVERTISEMENT
Sorin Uţică (stânga), alături de Helmut Duckadam şi Iulian Stamate. Sursa: sportpictures.eu
Sorin Uţică (stânga), alături de Helmut Duckadam şi Iulian Stamate. Sursa: sportpictures.eu

A fost în lotul A pe vremea lui Ion Crăciunescu! A activat ca manager sportiv la CS Otopeni şi Astra Ploieşti

Noul şef la secţia de handbal de la CSM Bucureşti a fost arbitru în lotul pentru prima ligă de fotbal pe vremea lui Ion Crăciunescu. După ce a renunţat la arbitraj, el a condus mai multe cluburi din funcţia de manager sportiv.

Sorin Uţică a condus un meci amical al echipei CS Otopeni, în 2009. Sursa: sportpictures.eu
Sorin Uţică a condus un meci amical al echipei CS Otopeni, în 2009. Sursa: sportpictures.eu

În urmă cu mai bine de un deceniu, Sorin Uţică a fost manager sportiv la echipele de primă ligă CS Otopeni şi Astra Ploieşti, înainte ca echipa să se mute la Giurgiu. Apoi, câţiva ani mai târziu a ajuns la CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

După toate schimbările operate la echipă în ultimele luni, Sorin Uţică va asigura interimatul la şefia secţiei de handbal până când lucrurile se vor rezolva şi din punct de vedere birocratic.

CSM Bucureşti nu îşi mai permite paşi greşiţi în viitorul sezon

CSM Bucureşti nu îşi mai permite paşi greşiţi în viitorul sezon. Obiectivele fixate sunt câştigarea campionatului şi calificarea în Final Four. În acest sezon, Esbjerg a oprit-o pe CSM Bucureşti în sferturile de finală, obţinând calificarea la un gol.

ADVERTISEMENT

“Tigroaicele” au pierdut titlul în sezonul precedent în dauna Rapidului, după un duel care s-a dus până în ultima etapă. CSM Bucureşti a primit wild card pentru noul sezon din Champions League, care va începe pe 11 septembrie.

Sorin Uţică, alături de Gabriela Szabu şi Remus Drăgănescu 2
Sorin Uţică, alături de Gabriela Szabu şi Remus Drăgănescu. Sursa: sportpictures.eu
  • 3.800.000 de euro este bugetul anual al celor de la CSM Bucureşti
  • 6 transferuri a bifat CSM Bucureşti în această vară
ADVERTISEMENT